دوستدارت مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 732 عنوان میخوام شیره توت درست کنم... 472 بازدید | 3 پست اما خواستم به جای شیوه ی معمول، آب توتها رو با آبمیوهگیری بگیرم و بذارم بجوشه تا شیره بشه، کسی تا حالا این کارو امتحان کرده؟ شدنیه؟!!! مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها 1402/02/23 | 22:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7841 من امروز کردم 💫 توتهام بیمزه بودن شکر هم زدم چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁
دوستدارت مدیر استارتر عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 732 من امروز کردم 💫 توتهام بیمزه بودن شکر هم زدم با آبمیوهگیری؟ یا با جوشاندن و از صافی رد کردن؟ مَنِ اهْتَدی فَإِنَّما یَهْتَدِی لِنَفْسِهِ وَ مَنْ ضَلَّ فَإِنَّما یَضِلُّ عَلَیْها
آتی۰لک عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7841 با آبمیوهگیری؟ یا با جوشاندن و از صافی رد کردن؟ با گوشکوب برقی له کردم بعد ع صافی رد کردم چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا... من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار.. کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁