2777
2789
عنوان

بیان جمع بشید مامانهای کلاس اولی ها درد ودل کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم خوابه خس خس میکنه منم بیدارم از استرس

فوری سفکسیم 100بگیر از داروخونه بده بهش تا پیشرفت نکرده مریضیش

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بله بچه منم هر روز مریض میشد شربت پلارژین هم خیلی  عالیه حتما استفاده کنید .

راستی شما جمع دورقمی رو با چه روشی یادش دادین

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
الان یک ماهه صبح باید باز ببرم دکعر

ای وای ،این دارو ها کلا دیگه اثر ندارن ها برا دختر کوچیکه منم یه ماه طول کشید هی رفتم خریدم باز از داروخونه گوش شیطون کر دوروزه خوب شده،انشاالله بچه شمام همیشه سلامت باشه

راستی شما جمع دورقمی رو با چه روشی یادش دادین

دو تا روش داره مثلا ۱۰ +۵  باید ۱۰ را توی ذهن نگه دارن  از بعدش ۵ تا انگشت باز کنن و بشمرند

یکی هم برای مثلا ۲۰ + ۲۰ اینجوریه که هر انگشت نماد یک دوتایی هست دو انگشت ایندست باز کنه دوتا هم اون دست بعد انتقال میده و میگه ده بیست سی چهل 

الان یک ماهه صبح باید باز ببرم دکعر

من خودگ برای سرفه های پسرم یک گل به نام گل  زوفا دم میکردم با دوتا دونه عناب بشکن بریز داخلش بسیار عالی برای درمان سرفه هست

راه دیگه دم کردن آویشن  یک روز درمیان هست 

یک شربت هم هست به نام بنفشه باریج که اون هم خیلی خوبه برای سرفه اگر اسمش را درست گفته باشم انشالله بهتر باشید.

دو تا روش داره مثلا ۱۰ +۵  باید ۱۰ را توی ذهن نگه دارن  از بعدش ۵ تا انگشت باز کنن و بشمرن ...

من 20+20 و بهش گفتم ده تایی ها رو باهم جمع کن یکی هارو باهم 

بله مدرسه دولتی

ببخشید پسر من سال آینده میره اول  

میخواستم ببینم پسرتون پیش دبستانی رفته بود؟

پسر من هم خیلی بی مسئولیت به نظر میاد،تو خونه تا کاری رو من نگم خودش انجام نمیده،مثلا آب بخوره باید من بهش بگم که لیوان رو ببر بنداز تو سینک

میترسم مدرسه و تکالیفش هم همین شکلی شه

خودم درس خون بودم از اول،مامانم اصلا کمکم نمیکرد،همه کارهام با خودم بود(البته کار خونه نمی‌کردیم فقط درس میخوندم)

ابتدایی بودم که یه حادثه تلخی برا خانواده ام پیش اومد،اصلا نمیتونستم درس بخونم،یه بار تو امتحان ۹ شدم

معلم آنقدر دعوام کرد و گفت تو چرا یهو اینطور شدی،چرا درس نمیخونی و ...

اصلا تو خونه به مامانم نگفتم که معلم دعوام کرده،درحالی‌که همه فامیل می‌دونستن شرایط روحی خیلی بدی رو میگذرونم 

از فرداش شروع کردم به درس خوندن و دوباره نمره هام رفت بالا.. من همیشه بار کارهام رو دوش خودم بود،اینو قبول کرده بودم درس واس خودمه،دیگه مامان واسم غذا میپزه و قرار نیست بشینه دیکته کنه من بنویسم

ولی از این میترسم که پسرم سر درس خوندن اذیتم کنه..  اگه میتونید کمکم کنید

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی
ببخشید پسر من سال آینده میره اول   میخواستم ببینم پسرتون پیش دبستانی رفته بود؟ پسر من هم خ ...

نمیدونم بچه های امروز با دیروز خیلی فرق دارن ما خودمونم همینجور خودکار درس میخوندیم .بله قبلش هم پیش دبستانی رفت .البته پسر من تک فرزند هست مشاوره میگه به خاطر این هس که تو خونه وابسته شده وگرنه تو مدرسه که من نیستم خودش تکالیف سر کلاسش را انجام میده

ببخشید پسر من سال آینده میره اول   میخواستم ببینم پسرتون پیش دبستانی رفته بود؟ پسر من هم خ ...

اگر میتونید از حالا بهش هی مسئولیت بدید مثلا خواهر شوهر من خیلی سختگیری  میکنه به بچه و از همون اول پسرش میرفت تو اتاق در را می‌بست تا تکالیفش را انجام نده بیرون نمیاد و ما هر وقت میرفتیم خونه اشون بچه تو اتاق درس میخوند خودش تنهایی تا حالا که کلاس چهارم هس همیشه شاگرد اول هست نهایت مادرش تکالیف ریاضی را چک میکنه همین شده که از حالا کلاس قرآن زبان میره ک اشعار حافظ را حفظ کرده .

من 20+20 و بهش گفتم ده تایی ها رو باهم جمع کن یکی هارو باهم 

نمیدونم معلم بچه ما همین جور میگه هر انگشت را یک دهتایی فرض کنن بعد باهم جمع کنن راه دیگه‌ای که داره کشیدن شکل دوبسته ده تایی اینور دو تا اونور هست بعد باهم میشمره میگه چهل