2777
2789
عنوان

تو پارک بودم یهو...

792 بازدید | 40 پست

تو پارک پیش خانما نشسته بودم باهم داشتیم حرف میزدیم یهو یه پسر تقریبا بیست و خورده ای ساله اومد گفت اون بالا بودم بعد همینجور موشک میزدن جنگ شده بود مثلا دنیا دست ماست بعد رفت بعد فکر کردم آشنا کسیه از خانما پرسیدم گفتن نه آشنا نیست حتما گل زده 😶

بعد پشمام ریخته بود که نیم ساعت بعد دوباره اومد گفت الان اونجا یه پسر بچه بود نه پدر داشت نه مادر میگفتن بیا ببرش هی میزدنش!

اصلا یه وضعی بود بنده خدا مام دیگه ترسیدیم برگشتیم خونه خانما میگفتن خدا پدر و مادر بکش همچین بچه ای بهش نده

خدا به جوونا مملکت صبر بده...

ای وای

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون داشته جرات حقیقت بازی میکرده😂😂

😂😂😂😂😂😂😂😂

...این همه پروفایل اونوقت چرااا  پروفایل من رو دیدی؟!                                                                                          کاربری _ سال ۹۹..         

اون داشته جرات حقیقت بازی میکرده😂😂

دقیقا😂

یه سری من رفتم از یه خانمه پرسیدم پسر دارید؟گفا اره

گفتم میشه منو به غلامی بپذیرید😂😂😑

خاک تو سرمم کنن

هنوز بچه ها فیلمشو دارن

بانمک گوگولی 

خوشم اومد ازش😂😂

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱