با پودر کیک هم میشه اگه برای مصرف خانوادهٔ خودتونه ایرادی نداره ولی کلا کیک اسفنجی استفاده میشه
کیک رو برش بزن من معمولا سه تا لایه میکنم
یه لایه رو بذار لبه هاشو با قیف. خامه بزن وسطشو موز و گردو بذار دوباره لایهٔ بعدی کیکو بذار خامه و موز و گردو بعدش لایهٔ آخر کیکو بذار
خامه کشی شاید بدون ابزار برات سخت باشه چون دفعهٔ اولت هم هست با یه ماسوره کل سطح کیکو رزت بزن دوست داشتی یذره رنگ قرمز هم بزن بهش صورتی بشه
بین لایه های کیک رو یه مقدار با شیر(یا شیر کاکائو و...) مرطوب کن در حد یکی دو قاشق روی کیک پخش کن