2777
2789
عنوان

چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 35 پست
جسارتا الان وقت استخاره تموم شده,فردا میگیرم جوابش رو میگم,ضمنا میدونید که استخاره برای اموری است که ...

نزدیک ترین زمانی که براتون مقدور هست جواب بدین کی هست که آنلاین شم بخونم🙏

خواهرم ببخشید,ناراحت نشیدا,ولی برای پول قرض کردن که استخاره نمیکنند,برای چه کاری میخواید؟این مهمه!

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرم ببخشید,ناراحت نشیدا,ولی برای پول قرض کردن که استخاره نمیکنند,برای چه کاری میخواید؟این مهمه!

قراره تخمک اهدایی بگیرم برای پروسه باردار شدنم، یه مقدار پول دادیم و بخشی از داروشو هزینه دادیم دیگه جور کردن بقیه پولش واسه مون مقدور نیست، و نمیشه هم وقفه انداخت باید اون خانم مرتب داروهاشونو مصرف کنن و همه مراحلُ طی کنن

حالا میخواستم یه بنده خدای دیگه ای که شرایط منو داره جایگزین خودم کنم که بقیه هزینه هاشم بده و تخمک ها برای اون باشه که جور نشد

موندیم چه کنیم، ولش کنیم هرچی تا اینجا هزینه کردیم میپره ، قرض کردن هم سخته واسم از کسی باید قرض کنم که علاوه بر اینکه بهم نزدیکه و حتما میپرسه واسه چی میخوای نمیخواستم قضیه رو بدونه(مادرم)

میخواستم ببینم نتیجه استخاره چی میاد واسه اینکه برم قرض کنم و ادامه بدم پروسه رو

خب,پول قرض کردن شما استخاره نمیخواد,ولی این کارتون یعنی باردار شدن به این روش رو میشه براش استخاره کرد,نیاز نیست به مادرتون بگید برای چه کاری پول میخواید,

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

ببخشید نیتم رو عوض میکنم، با خودم فکردم اگر یه درصد بگین جوابش خوب نیست و این کارو نکن دلم نمیاد و یه جور بدتری سردرگم میشم ، دلم نمیاد همین هزینه ای که کردم بسوزه و ممکنه کارِ خودمو بکنم

پس درمورد اون قضیه به امید خدا میرم قرض میکنم ، فقط به این نیت استخاره کنین که قضیه رو بگم بهشون یا نه، میخوام ببینم بعدا مشکلی پیش نمیاد

ممنون، خیییلی خییییلی التماس دعا🤲🤲

خب,پول قرض کردن شما استخاره نمیخواد,ولی این کارتون یعنی باردار شدن به این روش رو میشه براش استخاره ک ...

زیاد به هم نزدیکیم و همه چیز زندگیمونو متوجه میشن، اگر نگم میبینن که پولو کارِ دیگه ای هم نکردیم و حتما میپرسه میگه واسه چی میخوای

مگر اینکه اگر جواب استخاره خوب نباشه یه جور دیگه ای بگم مثلا خودم ivf دارم که اونم گوشش بازه😓😓😓

خیلی کلافه ام ان شاالله این قضیه ختم بخیر بشه

تورو خدا از من دلگیر نشید,آخه به کسی چه ربطی داره,که شما میخواید چکار کنید,مهم دوتاتون هستید که تصمیم گرفتید,والله,بالله این جور کارا استخاره نمیخواد,یعنی اصلا درست نیست.من فقط میتونم برای این مورد گرفتن تخمک اهدایی جهت باردار شدن استخاره کنم,ببینم خوب میاد یانه,والسلام

تورو خدا از من دلگیر نشید,آخه به کسی چه ربطی داره,که شما میخواید چکار کنید,مهم دوتاتون هستید که تصمی ...

برعکس گرفتن تخمک اهدایی تنها راهمونه، پس برای اون استخاره نمیخوام

آخه من مطمئنم فردا بگم این مبلغ بهم قرض بدین حتما میگن واسه چی اگه نگمم ناراحت میشن میگن مگه من غزیبه ام

حالا میگم اگه نتیجه ی خوبی نداره یه چمیدونم دروغ مصلحتی بگم

اگر بازم میبینین نمیشه اشکال نداره خودم به امیدخدا یه تصمیمی میگیرم

باشه,چشم,فردا صبح میگیرم خبر میدم

محتاجم به دعای خیر شما

سلام جواب استخاره تون خیلی خوب است,به شرط آنکه مسایلتان را جایی مطرح نکنید,وصدقه هم بدهید,موفق باشید التماس دعا ,

سلام جواب استخاره تون خیلی خوب است,به شرط آنکه مسایلتان را جایی مطرح نکنید,وصدقه هم بدهید,موفق باشید ...

خیییلی لطف کردید، ان شاالله نور ائمه هم چراغ راهم باشه🤲

۱۰۰ صلوات هدیه میکنم براتون ان شاالله حاجت روا باشید🤲

خیییلی لطف کردید، ان شاالله نور ائمه هم چراغ راهم باشه🤲 ۱۰۰ صلوات هدیه میکنم براتون ان شاالله حاجت ...

امیدوارم انشا الله خداوند فرزند سالم وصالحی به شما عطا فرماید,