سلام من ۱۹ امه اون ماه پریود شدم امروز بتا دادم۱۰۳۶بود ولی تو سونو واژینال چیزی نبود؟؟به نظرتون زود رفتم؟؟
خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
زوده فعلا. من ۶هفته با بتای ۳۱هزار تازه ساک بارداری خالی دید، جنین هم دیده نشد.
جدی میگی خدا خیرت بده خیلی ترسیدم
خود سونوی واژینال به لک بینی میمدازه ادم رو.استراحت مطلق داشته باش و بذار یکم زمان بگذره بعد برو سون ...
ممنون از پاسخت
نگران نباش اصلا زود نرو که استرس میگیری. فقط برای لکه بینیت برو دکتر
ممنون عزیزم