2777
2789
عنوان

می‌خوام برای بارداری دوم اقدام کنم

1392 بازدید | 16 پست

سلام مامانا وقتتون بخیر، من ماه پیش پریود شدم 25م بعدش یک بار اقدام به بارداری داشتیم ،بعد از دوهفته من سه روز لک بینی داشتم و رفتم دکتر برام آزمایش HCGنوشت برای تاریخ 20م ،منفی بود ولی بی بی چکم مشکوک به مثبت بود 2روز دیگه موعد پریودمه بنظرتون ممکنه باردار باشم؟ تو این ماه خیلی تخمدان چپم درد میکرد انگار یه نارنگی تو دلمه گیج شدم نمیدونم چم شده،برای باردار چه ویتامین هایی رو شروع کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله که باردار باشی 

منم این ماه اقدام داشتم ۲۶ باید پریود میشدم ولی بدون هیچ علایمی از پریودی یهو ۶ روز زودتر از موعدم پریود شدم خودم تعجب کردم که چرا علایم درد کمر و دل درد نداشتم هیچی 

منم دومی اقدام بودم موعدم که عقب انداختم لک دیدم و بارداربودم بزار موعدت بگذره 

قبل بارداری اسیدفولیک خوبه ویتامین دی ۵۰۰۰۰بخور ولی باردارشدی نخور ویتامین ای هم من میخوردم باشوهرم

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من بیبی چکمم نمینداخت آزمایشمم منفی ولی باردار بودم  شما که ببیبی هم انداخته دیگه

من برای بارداری اولم چند روز از پریودم گذشت بی بی چکم مثبت شد دیگه آزمایش نرفتم .حالا صبر میکنم ببینم چی میشه چند وقته تو ف.ال ماه میفته بارداری

خدا کنه منم باردار باشم سر اولی خیلی عذاب کشیدم.مرسی عزیزم 

منم سراین ۶ماه اقدام بودم خسته شدم دیگه توان نداشتم عصبی شده بودم اقدام خیلی سخته 

من فکر میکردم دومی راحتتره ولی سخت تر بود

منم سراین ۶ماه اقدام بودم خسته شدم دیگه توان نداشتم عصبی شده بودم اقدام خیلی سخته  من فکر میکر ...

الان بارداری؟همسرم خیلی مشتاقه من نه اونجوری...چون واقعا پسرم خیلی شیطونه

الان بارداری؟همسرم خیلی مشتاقه من نه اونجوری...چون واقعا پسرم خیلی شیطونه

اره عزیزم دیگه خسته شده بودم  دعا کردم نذر کردم تاباردارشدم 

منم شوهرم مشتاق بود خیلی 

یعنی هرماه که پریود میشدم عذاب میکشیدم انگار

اره عزیزم دیگه خسته شده بودم  دعا کردم نذر کردم تاباردارشدم  منم شوهرم مشتاق بود خیلی&nbs ...

بسلامتی عزیزم.دقیقا همسر منم هر روز می‌پرسه چند تا بی بی چک زدم هنوز هیچی نشدم ماه اولم😆 .ولی اگه این ماه باردار باشم واقعا یه معجزست

بسلامتی عزیزم.دقیقا همسر منم هر روز می‌پرسه چند تا بی بی چک زدم هنوز هیچی نشدم ماه اولم😆 .ولی اگه ا ...

سلامت باشی عزیزم انشالله قسمت خودت به زودی

منم اونماه که باردار شدم فقط یه اقدام داشتیم درحالیکه ماه های پیش چندبار بود ولی نشد بااینکه یه عالمه علایم داشتم 

ولی اونماه که باردارشدم اصلاخیلی علایم نداشتم فقط درد پریود داشتم همین 

متنفرم ازاقدامو استرساش😁