2777
2789

تورو خدا اگه راهکاری دارید بهم بگید دارم دیونه میشم😭 دو هفته است آلفا میزنم نتیجه نگرفتم😢

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...

فک نکنم دیگه بره بعد جای ابله زیاد تو چشم نیست

دل مرنجان  که زهر دل به خدا راهی  هست🍀🫂   پشت لبخند ادمای مهربون  میشه  خدا را دید 🫀🤍   انقدر ما احساساتیا را  اذیت نکنید ماها اگر  از 🧠 استفاده می کردیم  دیگه انقدر  عاشقتون نبودیم ❤️‍🩹 من  به چیدمان  خدا ایمان دارم  💫🌕آن چیز که قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت 😇🌿🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابله داشتی شما؟

نه تو صورت یه نفر دیدم. پسر خودم هم ۷ یال پیشدراورده بود یکی زیر ابروشو یکی هم دستش کنده بود هنوز جاش مونده 

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  
برامنم جاشون قهوه ای شده 😢

منم قهویی شده و برام مهم نیست اصلا جای چاله روی چونه م اذیتم میکنه خیلی .منم ماه اولمه و فعلا دارم از پماد آلفا و ترمیم کننده ها استفاده میکنم از یک متخصص پرسیدم گفت از بین رفتن لک های قهویی حدودا سه تا شش ماه زمان میبره 

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...
ببین من بهت میگم چکار کن پیشنهاد را قبول کن منم وضعیت تو را دارم تقریبا ولی راهم را تقریبا با برد دا ...

منم لایک کن

بچه ها من درخواست دوستی ها رو قبول نمیکنم کاریم داشتین یه جا تگم کنین