2777
2789
عنوان

بچتون کی بدنیا امد

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر سه طبیعی 40 هفته بدون علائم، ب توصیه دکتر رفتم با کمک و امپول فشار دنیا اومد 

پسر 3450

دختر3950

پسر 3200

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
هر سه طبیعی 40 هفته بدون علائم، ب توصیه دکتر رفتم با کمک و امپول فشار دنیا اومد  پسر 3450 دخت ...

سلامت باشن،تغذیه آت چطور بود؟ماشاءالله بچه هات وزنشون خوب بوده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلامت باشن،تغذیه آت چطور بود؟ماشاءالله بچه هات وزنشون خوب بوده

ممنون

تغذیه معمولی،  دیابت بارداری داشتم خیلی مراعات میکردم 

سومی ک وزنش کم بود طی بارداری کرونا گرفتم دوبار 😩

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
ممنون تغذیه معمولی،  دیابت بارداری داشتم خیلی مراعات میکردم  سومی ک وزنش کم بود طی باردا ...

آها،خداروشکر

برا سونو وزن جنین چند هفته میرن؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آها،خداروشکر برا سونو وزن جنین چند هفته میرن؟

یادم نیس چند هفته بود

فقط یادمه اخرای بارداری دوم رفتم سنو دکتر گفت چرا اومدی این الان دنیا میاد 😅درشت بود انگار، تا بیست روز بعدش هیچ خبری نشد 😒 اخرم خودم رفتم بیمارستان 

یادم نیس چند هفته بود فقط یادمه اخرای بارداری دوم رفتم سنو دکتر گفت چرا اومدی این الان دنیا میاد 😅 ...

😅🤣🤣ماشاءالله

پسر هم داری،تو بارداری پسر،شکمت بزرگ بود کوچیک؟

😅🤣🤣ماشاءالله پسر هم داری،تو بارداری پسر،شکمت بزرگ بود کوچیک؟

وسطی دختر بود شکمم خیلی بزرگ بود خودمم خیلی گنده شده بودم 

پسرا زیاد تغییر نکردم شکمم نرمال بود 

وسطی دختر بود شکمم خیلی بزرگ بود خودمم خیلی گنده شده بودم  پسرا زیاد تغییر نکردم شکمم نرمال بو ...

آه‍ا،مرسی😘😘