2777
2789

سواله منم خست کاش یکی جواب بده

دختر من سه هفته ایی هست همش خروپف میکنه باید عکس بگیرن گفتن احتمالا لوزه سوم داره

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
سواله منم خست کاش یکی جواب بده دختر من سه هفته ایی هست همش خروپف میکنه باید عکس بگیرن گفتن احتمالا ...

واقعا…اخه من پسرم ۳ سالو نیم هست چندماهه وقتی سرمامیخوره لوزه ش بزرگ میشه و کلی طول میکشه تا خوب بشه با انتی بیوتیک این دفعه همچنان مشکل داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا…اخه من پسرم ۳ سالو نیم هست چندماهه وقتی سرمامیخوره لوزه ش بزرگ میشه و کلی طول میکشه تا خوب بشه ...

عکس گرفتید؟

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
نه دکتر داخل مطب با دستگاه دید گفت بزرگ شده ی مدت دارو خورد خوب شد حالا دوباره برگشته 

حالا به من گفتن عکس بگیرم هنوز مرفتم از عمل میترسم کاش یه درمان سنتی داشته باشه

من فردا قراره ببرم ی طب سنتی اگر نتیجه داد همینجا اعلام میکنم

ممنونم عزیزم من امروز یه جا برم روغن بنفشه داد که در بینیش بریزم شبی ۱ قطره

واقعا…اخه من پسرم ۳ سالو نیم هست چندماهه وقتی سرمامیخوره لوزه ش بزرگ میشه و کلی طول میکشه تا خوب بشه ...

لوزه ی سومش؟ از کجا میفهمین؟؟

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........
لوزه ی سومش؟ از کجا میفهمین؟؟

دفعه قبل ک سرماخورده بود خیلی بد نفس میکشید توی خواب ولی ما نمیدونستیم لوزه سومه

بردیمش پیش ی متخصص گوش و حلق و بینی و با دستگاه دید لوزه ش بزرگ شده و تا وسطای بینی ش اومده و بینی شو کیپ کرده و جلوی نفس کشیدنش رو گرفته.سری قبل ب زور دگزا و انتی بیوتیک قوی کوچیک شد.تااین دفعه ک سرماخورد دوباره لوزه ش بزرگ شد و ایندفعه دیگ میدونستیم مشکلش چیه

ماالان سه هفته ست درگیرش هستیم و هنوز درست حسابی جوابی نگرفتیم و بچه خیلی اذیته تو خواب ولی من دوس ندارم لوزه شو عمل کنه.

ممنونم عزیزم من امروز یه جا برم روغن بنفشه داد که در بینیش بریزم شبی ۱ قطره

من خیلی اینکارو کردم نتیجه نگرفتم 

دکتر زنده دل میگفت روغن سیاهدانه.زیتون.و بادام تلخ رو ب مقدار مساوی مخلوط کنید و شبی یک قطره توی بینی شون بچکونید من دیشب اینکارو کردم بااینکه اولش یکم اذیت شد و گلوشو سوزوند ولی ب نظرم بهتر از شبای قبل خوابید نفسش خیلی کمتر صدا میداد.دکتر زنده دل میگفت تا یک هفته اینکارو انجام بدید خوب میشن

من خیلی اینکارو کردم نتیجه نگرفتم  دکتر زنده دل میگفت روغن سیاهدانه.زیتون.و بادام تلخ رو ب مقد ...

خیلی ممنون میشم خبرشو بدی ببینیم خوب شد یا نه

سلام.شما بچه تون خوب شد؟لوزه ش کوچیک شد؟

والا نه هنوزم خروپف میکنه تازه امروز سرفه هم میکنه

سلام.شما بچه تون خوب شد؟لوزه ش کوچیک شد؟

عزیزم بچه ی شما چی شد با روغنا خوب شد؟؟ دکترهای گوش و حلق و بینی دستگاه دارن ؟ اخه برا من عکس نوشتن میخواستم عکس نگیرم ضرر داره . کدوم شهری ؟ اگه تهرانی و دکترتم خوبه به من معرفیش کن .ممنون میشم عزیز دلم 

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........