2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اینا دارن از شهرستان میان شمال شهر ما ، پیشنهاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 61 پست

شب اول دو مدل غذا بزارید و تدارک بیشتر ببینید

یه مدل غذای اراکی، یه مدل گیلانی

از فرداش یک مدل غذا بزارید و ساده تر بگیرید

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم چند روز هستن؟

وعده ی اول رو دو مدل درست کن..و یکم سنگین بگیر..

بقیش رو همون یه جور از خودشون نظر بخواه..

منم عید خانواده همسرم ده روز اومدن خونم..وعده اول سه جور درست کردم..با چند مدل ترشی و سالاد و دسر و اینا البته من کلن تا حالا خونه اونا دو مدل غذا نخوردم..ولی از وعده بعدش یه مدل با یه مدل ترشی یا سالاد مثلا..

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

شمال که همه چند نوع درست میکنن ولی شما خیلی هزینه نکن اگه چند وعده هستن وعده اول مرغ درست کن کنارش میرزاقاسمی یا باقالی قاتوق یا ترش تره درست کن سفرت رنگی بشه وعده های بعدی هم خورشت بذار قرمه سبزی و قیمه یا شامی ترش

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
هیچ کدوم قرمه سبزی و زرشک پلو مرغ یا چلوماهیچه

یعنی این سه تا رو درست کنم ؟ یا فقط یکیشونو 

شوهرم‌گیر داره فسنجونات معرکه اس درست کن با زیتون پرورده و ...😋

ولی من همون بیشتر دوس دارم زرشک پلو درست کنم زیاد بریز و بپاش نکنم 

ولی حریف نمیشم

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
روز اول یه مقدار بیشتر تدارک ببین  بعدش دیگه توام یه نوع درست کن  چند روز می مونن؟

پنج روز 🤪

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!» 
اگ قراره چند روز باشه ی نوع درس کن اصراف نشه

پنج روز می مونن از دوشنبه تا جمعه 🤪

ما هم فردا داریم میلم دو نفر اضافه کن 

وااای قدم رو‌چشم ما عاشق مهمونیم بفرمایید ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥