2777
2789

من ۱۸ سالمه درسمم خیلی خوبه ...محصلم

اونم اطراف ۲۵ سالشه خیلی پسر خوبیه از خویشاوندان هستن و شناخت کامل داریم از نظر اخلاق و قد بلند و ... درآمد خوب ...ماشین و خونه هنوز فک کنم نداره ولی در شرف خریدشه ... منو هم دوستم داره پیگیرمه...

میگن دانشگاه پسرای بهتری هم هستن 

چیکار کنم؟¿🥲

😊آقایون درخواست دوستی ندن😇

دانشگاه محل اموزشه نه محل مزدوج شدن

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو ذهنم همچین جایی وجود نداره که زیر ۲۵ سال ازدواج کنم 

بهترین موقعیت هم باشه رد میکنم چون نمیتونم با منطق و ذهنیتی که دارم بجنگم واقعا 

اما خب این فکرو نکن که دانشگاه فلان و بیسان 

تو دانشگاه اون تصوری که داری وجود نداره 

محل یادگیری و بالا رفتن تجربه و اجتماعی تر شدن و اشنایی رفاقت با ادما 

نه محل همسرپیدا کردن😂

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

شرایطش خوبه

استخاره کن 

۶ ماه دوره آشنایی و حتما داشته باش

از دور میشناسیش  

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

عزیز من شما باید ببینی کی توی سرنوشتته، من و خیلی دیگه همسرامون همکلاسی دانشگاه بودن اما نه اینکه بقیه رو رد کنیم چون تو دانشگاه پسر زیاده ،اینقد خواستگار اومده و رفته تا رسیدیم به قسمتمون... هیچوقت خواستگاری که حتی یه ذره شرایط مساعد داره به خاطر توهمات و خیالات رد نکن ..بذار بیاد ببین و صحبت کنین شاید اصلا مال هم نباشین ..تو خیال زندگی نکن دختر خوب 

تو دانشگاه و جامعه پسرهاي افتضاحي هست فكر نكن دانشجوي ٢٢،٢٣ ساله مياد خواستگاري و شرايط ازدواج داره

اگه از همه نظر اوكيه ازدواج كن باهاش ولي يكي دوسالي نامزد يا عقد بمونيد بهتره و ضمنا شرط كن كه بذاره ادامه تحصيل بدي