2777
2789
عنوان

خانومای اشپز میشه بیاین

421 بازدید | 35 پست

میخام دلمه بپزم،میتونم ترکیب گوشت چرخکرده ومرغ چرخکرده استفاده کنم؟

دلمه هارو ت ابجوش باید اول بجوشونم یا نه 

اون سسی ک دلمه پیچیده شده رو توش میذاریم چی باید باشه دوستم گفت سس رب درس کن تو ی فیلم دیدم ی لیوان سرکه و ی لیوان اب ریخت کدوم بهتره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر فرق داره دلمه هامون 

دلمه ی ما گوشت نداره

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

چه دلمه ای؟؟

اره نیشه ترکیب گوشت و مرغ

من واسه سسش رب و تفت میدم.بهش شکر و سرکه میزنم و کمی اب.میریزم رو دلمه ها.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دلمه برگ.مو

اول اگه برگات ضخیمن جدا بپز با اب خالی.

بعد ابکش کن و دوته دونه بپیچ و بچین کف قابلمه.

سستو درست کن بریز روش. یه بشاب هم بزار روش که با قل قل تکون نخورن و باز نشن. یا

زیرشو خیییلی کن . که اروم بپزن.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چجوری درست میکنبن.پس

گوشت چرخی نمیزنم تیکه های کوشت کوچولو میذارم 

سس هم نمیزنم سبزی هم ریحون مرزه ترخون و گشنیز میزنم لپه و پیازداغ

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

دلمه برگ.مو

آره باید بجوشونی. مرغ نریزی بهتره. سسش هم پیاز داغ کن توش زردچوبه و فلفل سیاه بزن . رب گوجه یه تفت بده . اب بریز با سرکه و شکر و آبلیمو و رب انار و نمک نوش جان

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹