2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه ای

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
قهوه ای

رنگ مو کاراملی که به رنگ موی کلاسیک نیز معروف است، طی سال های اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. این رنگ مو جزو آن دسته رنگ موهایی است که همیشه و در هر فصلی انتخاب مناسبی است. این رنگ مو را  می توان با هر استایل و تیپی ست کرد. همچنین اگر میخواهید چهره‌ای جوان‌تر داشته باشید، این رنگ مو را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

• رنگ موی کاراملی شماره 8
  • رنگ موی نسکافه ای کمی 
  • رنگ موی نچرال شماره 5 
  • اکسیدان 3 یا 6 درصد

ترکیب فوق را متناسب با حجم و بلندی موی خود در ظرف رنگ مو مخلوط کنید و به نسبت 5/1 برابر اکسیدان مورد نظر را اضافه کنید. اجازه دهید ترکیب بدست آمده 30 تا 40 دقیقه روی موهایتان بماند و سپس موهای خود را بشویید.

این راست گفته

تو خونه بزنم خودم ؟

رنگ مو کاراملی که به رنگ موی کلاسیک نیز معروف است، طی سال های اخیر طرفداران بسیاری پیدا کرده است. ا ...

کاراملی منظورت رنگ روشن؟ 

ن روشن نمیشه... قهوه ای میده اونم بستگی داره موهات چقدر رنگ باز کنه.... رو دکلره بزاری یا روی رنگ طبیعی موهات... طبیعی مشکی یا روشن.... باید خیلی چیزا رو در نظر گرفت صرفا قاطی کردن رنگ ملاک نیست عزیزم

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️