2777
2789
عنوان

میشه ی دقه بیاین نظر بدین خاهشا😢

123 بازدید | 11 پست

دوستان من ۲۰ روزه که با کسی که دوسش دارم وارد رابطع شدم که اشناست(رفیق داییمه) البته ناگفته نماند که ما چندین ماه درگیر هم بودیم تا بهم رسیدیم/ خیلییییی دوسم داره واقعا هرچی بگم کم گفتم و همینطور خیلی هم وابسته شده؛ ما تا الان خیلی بیرون رفتیم کلی کافی شاپ و پارک/ و تا الان حتی انگشتت ب من نخورده مثلا میخاس منو بکشه کنار از کیفم میگرف در این حد/ ولی دیشب بعم گف خاستم ازت اجازه بگیرم که دستتو بگیرم ناراحت نمیشی اینا منم گفتم عزیزم من اگه تا الان نزاشتم میخاستم بهت اعتماد کنم و دوهفته ای بگذره تا بعد حالا مثلا دستمو بگیری و حالا ب اون شناخته رسیده و اجازه میدم حالا ققط دستمو بگیری/ بعد حالا دیشب بعم گف پگاه من ی روز مرخصی بگیرم ی روز کاملتو میدی ب من؟ گفتم باشه عزیزم گف پس هماهنگ میکنم بریم سمت طرقبع خونه باغمون فیلم ببینیم منم گفتم اونجا باشه تلفنی بود( جلو دوستمم بودم نمیتونستم واضح  و راحت باعاش حرف بزنم) حالا بعد الان میگم زود نیس باهاش برم خونه؟ خالم میگه حالا ک همون اول اوکی رو بعش دادی زشته یکهو بگی نه با خودش میگه رفته با دوستاش مشورت کرده ؛ میگه برو ولی ی دختر جسور باش و بهش بگو عزیزم من بهت اعتماد کردم دارم میام فقط پسر خوبی باشی اون دگ تا تهشو میخونه اگه حرفتو عوض کنی دگ ب قولات اعتمادی نمیکنه / اینحوری جذابتره ؛ ولی من میگم بعش بگم من دیشب کنار دوستم نمیتونستم واضح باهات صحیت کنم دیشبم سرم درد میکرد اینا تا الان ک خاستم بگم زود نیس بزیم خونه؟ یکم دیگه بگذره بعد بریم عزیزم…

حالا شما نظرتون چیه؟☹️از صبحع بین دوراهی گیر کردم/ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰روز واسه اشنایی زود نیست واسه باغ رفتن؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
نرو عزیزم که فکر کنه تو از اون دخترایی،منتظر بودی طرف بهت بگه زودی قبول کنه

خب منم همینو میگم دیشب جلو دوستم گفتم باشه بعدشم سر درد شدم خابیدم ولی این توجیه خالم بنظزم جالب نبود😕

حالا بنظرن بهش بگم ک دیشب نمیتونستم جلو دوستم صحبت کنم واضح اینا؟

اول اعتماد جلب میکنن بعد از دست گرفتن شروع میشه بعد بغل کردن بعد بوسیدن بعدشم دیگه بووووووق.هر چقدرم اعتماد داشته باشی کسی که واسه زندگیش بخواد.. بخواد زن خونش بشی واسه آشنایی مکان های عمومی میره بعدشم نشون می‌کنه...نه اینکه ببره باغ فیلم ببینین.مواظب خودت باش گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
فقط نرو حتی اگه فکر کنی بدقولی این چه توجیهیه خالتون آورده واقعا عجیب بود واسم

خب منم همینو میگم واقعا نمیفهمم منظور خالمو🙁

ولی میگم یعش بگم من جلو رفیقم بودم اونجا اوکی دادم نمیتونستم واضح حرف بزنم هنوز زوده…خوبه اینطوری یگم؟

خب منم همینو میگم واقعا نمیفهمم منظور خالمو🙁 ولی میگم یعش بگم من جلو رفیقم بودم اونجا اوکی دادم نم ...

بله خوبه بگین من دیشب موقعیت صحبت کردن نداشتم نمیتونم باهات بیام باغ یا خونه یا …. اینکارا تهش فقط دختران که ضربه میخورن خیلی مراقب احساستون باشین که خرج کی میکنین

موفق باشین

واسم دعا کنید🤲🙏