2777
2789
عنوان

روزه آب (آب درمانی)

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 30 پست
من۵۲روزگرفتم فعلارکوردتودست خودمه😂😂

چه عالی

چقدر کاهش وزن و سایز داشتین؟ راضی بودین ؟

و اینک دیگه پایه نیستین که بگیریم یا حداقل همراهیم کنید در طول رژیم عسل یا ماده دیگه ای استفاده نکردین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت نیست؟

ببین ۳ روز اول اذیت میشی اگر خیلی پر خور باشی من بعد از ۳ روز برام عادی شده بود دوست داشتم ادامه بدم ولی چون پرخوری اعصبی دارم ولش کردم و میخوام این سری ۱۰ روزه بگیرم و دلیل تایپیک زدنمم اینجا به خاطر این بود ی همراه پیدا کنم باعث انگیزه هم بشیم 

هر روز ک میگیری یه مولتی ویتامین هم بخور 

معمولا برای دوره های ۱۰ روز به بالا باید مصرف بشه اونم یک روز در میان ولی من ۵ روز گرفتم اوکی بودم خداروشکر از همه لحاظ 

من دوست دارم ولی اگه نتونم چی؟

چرا ی درصد نمیگین اگ تونستم چی ؟😉

ببین سخت نیست هر بازگشت شد قلوب قلوب آب بخور ی باره ام نخور هیلی ضعف و سرگیجه و حالت تهوع اینا داشتی کمی عسل با آب مخلوط کن بخور مثل شربت اصن سخت نیست عادت میکنی اگر بخوای البته باید ارادت از بهونت محکم تر باشه گلم ☺️

چه عالی چقدر کاهش وزن و سایز داشتین؟ راضی بودین ؟ و اینک دیگه پایه نیستین که بگیریم یا حداقل همراه ...

۱۴کیلوکم کردم.....اماپوستم داغون شدوروده هام آسیب دید،موهامم کلی ریزش داشت و..........بهت توصیه میکنم اینکاررونکنی بعد پشیمون میشی

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     
اگر مشکل جدی ندارین میتونید دوره های ۳ روزه ۵ روزه نهایت ۱۰ روزه بگیرین که مشکلی ایجاد نکنه براتون ا ...

عزیزم عمل اسلیو کردم 

بذار پیام بدم به دکترم بهت جواب میدم ببینم اجاره میدن یانه نمیتونم 

خیلی دوست دارم یه شوکی بهم وارد شه زودتر وزن کم کنم ولی حتی نذاشتن روزه بگیرم!

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔
سلام شما اب درمانی کردین؟ من امروز شروع کردم شما به نتیجه ای رسیدین؟

سلام بله امروز استراحت بودم خیلی خوبه در روز حداقل ۵۰۰ گرم تا ۱ کیلو کم‌میکردم حالم اوکی بود عوارضی ندیدم فعلا

چند روز ادامه دادین؟ سخته؟ ببخشیدا خیلی میپرسم ۱۷ یه مهمونی دعوتم باید حتما یه چند کیلویی کم کنم کاه ...

شروع کنی حتما تا ۱۷ کاهش سایزت مخصوصا نواحی شکم پهلو مشخصه سختیش ۳ روز اوله ک با شربت عسل و نبات بگذرون بعدش برات آسون میشه ولی تا ۱۷ حتما کم میکنی روزی ۱ کیلو هم کم کنی تا ۱۷ میشه ۱۰ کیلو و حتما کاهش سایزت مشخصه من شکمم کامل تخت میشد وقتیم میخوردم ولش میکردم فقد معدم ورم می‌کرد همین از هر لحاظ خوبه بگیر نگران نباش حتما کم میکنی