2777
2789
عنوان

روزه آب (آب درمانی)

679 بازدید | 30 پست

سلام دوستان کسی پایه روزه آب یا همون رژیم آب درمانی هست ؟ به این صورته که فقط آب مجازه تا ی مدتی که مدت زمانش بستگی به خودتون داره در صورت ضعف زیاد هم میتونید عسل مصرف کنید کسی پایه این رژیم هست من ۵ روز گرفتم و دو روز استراحت کردم دوباره میخوان شروع کنم ولی دوره ۱۰ روزه کسی هست باهم بگیریم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میتونم و می‌خوام بگیرم ولی فک نکنم دکترم بذاره 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

من۵۲روزگرفتم فعلارکوردتودست خودمه😂😂

آلفا هستم👊                                                                 وقتی بیست سالم بود دوست داشتم با یکی روجدول کنار خیابون راه برم                                                               اااااااااااماکسی نبود....الان سی سالمه دیگه دلم نمیخواد       هرچیزی به وقتش قشنگه                                                                                                                                                                                                     

اشتباهه بزرگیه اتفاقا دیروز داشت دکتر به خانه بر میگردیم میگفت.این یعنی مرگ تدریجی .بعد یه مدت ریزش مو و هزار مشکل.لطفا کسی را دعوت نکن .اگه برای رژیمه گفت هر بدن فقط در بهترین حالت رژیم و ورزش میتونه در ماه ۴ و نهایت ۵ کیلو کم کنه و بعد از خودش تغذیه میکنه .فوق تخصص گوارش بود

من میتونم و می‌خوام بگیرم ولی فک نکنم دکترم بذاره 

اگر مشکل جدی ندارین میتونید دوره های ۳ روزه ۵ روزه نهایت ۱۰ روزه بگیرین که مشکلی ایجاد نکنه براتون اگر پایه هستین بگین من شمارمو بزارم تو روبیکا ایتا جایی در ارتباط باشیم برای انگیزه

چی تاثیر داری

برای پاکسازی بدن معمولا ۴۰ روزش توصیه میشه 

برای لاغری ام موثرع

من تا به حال دوره های ۳ روزه و ۵ روزه گرفتم و پوستم خیلی عالی شده بود یوبوستم بهتر شده بود راضی بودم برای همین به اشتراک گذاشتم میتونید سایت های معتبر و یا کتابش موجود هست بخونید دربارش تاثیرات منفی آنچنانی نداره شاید تاثیر منفیش افت قند باشه ک با ی خرما یا ی قاشق عسل رفع میشه

خطرناک نیست؟ 

نه قربونت برم این روش ثابت شدس ی سری دکترا ام تجویز میکنن میتونید از سایت های معتبر بخونید دربارش یا کتابش موجود هست تهیه کنید بخونید من خودم دوره های ۳ روزه و ۵ روزه گرفتم برای پوستم ک عالی بوده لاغری ک نگم براتون شاید بدترین شرایطش برای من افت قندم بوده ک با ی قاشق عسل رفع شده و اینک یوبوستم بهتر شد تو اون ۳ یا ۵ روز 

یعنی ۵روز فقط آب خوردی؟هیچی هیچی دیگه نخوردی؟!🥺

نع عزیز دلم 

ولی سخت نبود به ظاهر به اسمش واقعا سخته ولی در عین حال چیزی نیست ما انقد خوردیم این شدیم حالا ی مدت نخوریم طوری نمیشه که فقط باید اراده فولادین داشته باشی بتونی تحمل کنی خیلی ام افت قند داشته باشی میتونی عسل و یا خرما بخوری من دنیال ی پایه هستم ک همراهم باشه بتونم ۱۰ روز بگیرم کاملا برام عادی بشه تونستم باز ادامه بدم