2777
2789
عنوان

حاجت روایی با چله حق شناس

6583 بازدید | 58 پست

دوستان تجربه داشتین یا کسیو میشناسین حاجت سخت گرفته باشع؟؟

براي حاجت رواييم يه صلوات ميفرستي؟🤍اميدوارم حاجت شما را هم خدا بده🤲🏻🙂

من حاجت گرفتم

متأسفانه از دستش دادم بخاطر گناهای خودم. 

لطفا کسی ریپلای نکنه درمورد حاجتم سوال نپرسید

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حاجت گرفتم متأسفانه از دستش دادم بخاطر گناهای خودم.  لطفا کسی ریپلای نکنه درمورد حاجتم سوا ...

اشکال نداره توبه کن باز چله بگیر❣️

سلام کانالشو دارم آره زیاده خودم هم کامل‌نخوندم ولی حاجت گرفتم

خدا را شکر.حاجتت محال بود؟🥹

من از زیارت عاشورا خییییلی خییییلی حاجت روایی شنیدم از اطرافیانم . یعنی محال میدونم کسی حاجت نگیره .مگر اینکه گناه سنگین کنه یا ایمان نداشته باشه .امام رضا گفتن خداوند نزدگمان بنده اش هست. اگه به خدا خوش گمان باشی همون میشه بد گمان باشی هم همون گمان خودت میشه.

اشکال نداره توبه کن باز چله بگیر❣️

دیگه پول ندارم نائب بگیرم فکرکنم از یه تومن پولش بیشتر شده 

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
من از زیارت عاشورا خییییلی خییییلی حاجت روایی شنیدم از اطرافیانم . یعنی محال میدونم کسی حاجت نگیره . ...

خب ادم افسرده ناامیده 🥲دست خودش نیس