چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 عنوان تاریخ تخمک گذاری چجوری محسابه میشه؟ 47 بازدید | 3 پست من که ۳۵ روزه هست سیکلم چندم تخمک گذاریمه؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ... 1402/02/23 | 16:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
thunder1400 عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 4456 تخمک گذاری یروز مشخص یا دو سه روز هستشما فکر کنم پریودتون ۱۰ روز میشه۱۴ روز به روز آخر پریودی اضافه کنید 🌷🌷👏
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 تخمک گذاری یروز مشخص یا دو سه روز هست شما فکر کنم پریودتون ۱۰ روز میشه ۱۴ روز به روز آخر پریودی اض ... نه پریودم هفت روزه هست هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...
چیپس_فلفلی_ مدیر استارتر عضویت: 1402/02/08 تعداد پست: 1077 تخمک گذاری یروز مشخص یا دو سه روز هست شما فکر کنم پریودتون ۱۰ روز میشه ۱۴ روز به روز آخر پریودی اض ... یعنی الان ۱۸ اردبیهشت پاک شدم تخمک گذاریم میشه ۱خرداد؟ هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...