2777
2789

سلام بچه ها امروز جواب آزمایش قند دخترمو گرفتم قندش ۱۰۹ بود ممکنه اشتباه شده باشه خیلی ناراحتم کسی بوده همچین موضوعی براش پیش اومده باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچی کی نیست بیاد تو تایپیک

من واسه یکی از بستگانم دیدم که قندبچه۴ساله ش ۱۲۰ بود.دکتر رژیم داد یعنی شیرینی گفت زیاد نخوره تا دیابت نگیره.الانم قندش کنترل شده.الان ۸سالشه

خدایا بی نهایت شکرت
دارو هم مصرف کرد

نه دارو مصرف نکرد.فقط رژیم غذایی

چندوقت اصلا شیرینی وبستی بیرون رو نخورد.اگرم میخواست بخوره کیک خونگی کم شیرین.حالا که قندش کنترل شده،حد متعادلی میخوره....شما بهتره ببری دکتر غدد تا اون نظر بده.هربچه ای شرایطش بابچه دیگه فرق داره

خدایا بی نهایت شکرت
نه دارو مصرف نکرد.فقط رژیم غذایی چندوقت اصلا شیرینی وبستی بیرون رو نخورد.اگرم میخواست بخوره کیک ...

اره نوبت دکتر غدد گرفتم دخترمن به خاطر الرژیش خیلی چیزا نمیشه بخوره تا اینم اضافه شد دخترم خیلی شکمو چطوری بگم نخور  

اره نوبت دکتر غدد گرفتم دخترمن به خاطر الرژیش خیلی چیزا نمیشه بخوره تا اینم اضافه شد دخترم خیلی شکمو ...

رژیم واسه بچه ها خیلی سخته...اگه دکتررژیم دادباید چندوقت سبک زندگیتونو عوض کنین.زیادشیرینی وشکلات وچیزای شیرین نخرین.میوه بهش بدی.سوپ وآش بیشتر درست کنی.الان فصل کاهووخیار هست بهش اینا رو بدی

خدایا بی نهایت شکرت
آخه میوه‌ام که قند دارن

دکتر وقتی رژیم بده حتما بهتون میگه.بچه ها جنب وجوش دارن میوه میتونن بخورن،بیشترقندهای مصنوعی مثل کیک وبستنی وشکلات و...نباید بخورن.ان شاا..که زود خوب میشه نگران نباش

خدایا بی نهایت شکرت