2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😞

312 بازدید | 14 پست

بچه ها من یک سری مشکلات واسم پیش اومد ک مقصر من بودم ... آبروی خانواده ام واسه مشکلی ک سالها قبل درست کردم لکه دار شد .... و اینم بگم من به خاطر اعتماد ب کسی و خیانت طرف واسم مشکل پیش اومد قضیه عشق و عاشقی هم نبود ...خانواده شوهرم فهمیدن و خیلی وقته از این طرف اون طرف می‌شنوم ک بهم میگن ساده ...! میگن اگر این ساده نبود فلان نمیشد ... درصورتی ک من فقط یکبار تو زندگیم اشتباه کردم ...! خیلی از نظرشون خار و خفیف ام و فکر میکنم اصلا منو آدم حساب نمیکنند و میگن این حالیش نمیشه ..! خیلی ناراحتم نمی‌دونم چیکار کنم ک بهم نگن ساده شاید هم واقعا هستم !😞  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش به نظرم سعی نکن ثابت کنی که زرنگی و ساده نیستی، چون ممکنه مثل هر کس دیگه بازم اشتباه کنی و کار خرابتر بشه. فقط سعی کن زندگی خودتو بکنی و به قضاوت دیگران اهمیت ندی. شما هر کاری که واقعا فکر می‌کنی درسته انجام بده. فقط به درست بودن کارخانه فکر کن، نه به اینکه خودت رو با اون کار چجوری نشون میدی. 

ببین عزیزم غصه چیزی که شده و جبران پذیر نیست رو نخور.سعی کن از این به بعد طوری رفتار کنی که اون ذهنیت رو از بین ببره. هر حرفی رو به هر کسی نزن، روابطتت رو کم کن، با اونایی که پشت سرت حرف میزنن سر سنگین باش و سعی کن شوهرت رو از خودت خیلی مطمئن کنی