2777
2789
عنوان

اگه شما جای من بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 53 پست
خیلیا محضر رو تعداد کم یا مردونه میرن. بنظر من ناراحت نشو. من بودم ناراحت نمیشدم چون خواهرشوهرم بر ...

میدونم که اینا اینجور نیستن 

چون ۶ ماه پیش عقد من بود بردارشوهرم و خواهرش و ماد بزرگش بودن 

طرف دوماد هستن تو محظر ولی ما نه 

با شوهری که در قبال خانوادش پشتتون نیست یعنی اگه پشتم بود کادو نمیدادم بهش  حالا با این وضع چه ...

اصلا دیگه دست به سیاه و سفید نزن. هر کی هم گفتن پاشو کار کن بگو ما مهمانیم، میزبان که نیستیم! میزبان کسایی هستن که توی عقد بودن

یعنی برادراشم موقع عقد نباشن؟ پس کیا قراره برن؟ فقط پدر مادرا

اسی من برداشتم اینه که نمیخوان عروسا مقدار مهریه رو بفهمن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عذر میخوام اما خودت میدونی برای چی میخوان پس اون کار رو انجام نده یعنی زیاد کار نکن برای مجلسم یه لباس خیلی خوب بپوش زیادم کار نکنن

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم

ما هم آشنایی و خواستگاری خواهر شوهرم نبودیم فقط یه هویی واسه جشن عقدشون منو شوهرم دعوت کردن ،شوهرم نمیخواست بره من گفتم بیا بریم دیگه زشته اونجا هم که رفتیم گفت اگه رفتی وسط رقصیدی خونت پا خودت😐😐 منم نرفتم حقیقتش انقدرم غرغر کرد زود برگشیتم حتی واسه شام هم نموندیم فقط من انگشتری که براش خریده بودم عجله ای دادم دستش برگشتیم خونه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

ببين اشكال نداره چون مجلس اصلي كه محضر نيست، من موقع محضرم برادر خودمم نبود شهر ديگه اي بود ميشد بگم بيا ولي نگفتم ، گفتم بياد كه چي بشه؟ يك هفته بعد مراسم ميخوايم بگيريم همون موقع بياد كه از كارشم نيفته. 

بعدم محضر ها ظرفيتاشون كمه، معمولا اونايي كه قراره به زودي مراسم بگيرن محضر نميگن كسيو. ولي اگه مراسم نداشته باشن محضر تعداد زياد ميگن. 

به نظرم اصلا مشكلي نيست. ببين به نظرم وقتي ميخوان مراسم بگيرن حتي نياز نيست درجه يك ها هم باشن، خواهر شوهراي من محضر رو هم نيومدن گفتن ان شاء الله جشنو ميايم

لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦

جشن نرو و احترام خودتو حفظ کن به آدما درحد خودشون احترام بذار شما براشون به اندازه کادو ارزش دارین چ ...

میدونی با این حرفت میتونی دو تا طایفه رو ب هم بریزی؟

حتی یه درصد احتمال نمیدی برای دعوت نکردن دلیل خاصی داشتن فقط میگی حشن نرو؟؟!

عجب

میدونم که اینا اینجور نیستن  چون ۶ ماه پیش عقد من بود بردارشوهرم و خواهرش و ماد بزرگش بودن&nbs ...

هنوز شش ماه عروس خانواده شدی!!!!!

این همه کار کردی 

ببین من اگر بودم دست به سیاه و سفید نمیزدم

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
میدونی با این حرفت میتونی دو تا طایفه رو ب هم بریزی؟ حتی یه درصد احتمال نمیدی برای دعوت نکردن دلیل ...

اخه تا الان هرررر کاری کردم گفتم ولی بیخیال بعد میبینم که نه روز به روز بیشتر دارن سو استفاده میکنن