2777
2789
عنوان

اگه شما جای من بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 53 پست
مقدر مهریه خیلی کمتر از ما عروساس ولی فکر میکنم چیزو از ما پنهون میکنن 

الکی یه عددی جلوی شما گفتن که بعد نگید چرا موقع ما گفتید فلان قدر. اصلی اونیه که ثبت میشه و موقع خطبه خونده میشه. باور کن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
ببين اشكال نداره چون مجلس اصلي كه محضر نيست، من موقع محضرم برادر خودمم نبود شهر ديگه اي بود ميشد بگم ...

ما این رسمو نداریم و خیلی بد میدونیم که برادر عروس نباشه تو محضر 

تو عقد منم همه بودن چه تو جشن چه تو محضر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی با این حرفت میتونی دو تا طایفه رو ب هم بریزی؟ حتی یه درصد احتمال نمیدی برای دعوت نکردن دلیل ...

شما نظر خودتو بگو به شما ربطی ندارند نظر من چیه در ضمن همه مثل شما نیستن که همه سوارشون بشن و چیزی نگن احتمالا  خودت از اونایی هستی که همه سوارات هستن و خودتو گول میزنی اشکال ندارن یا مثل خانواده همسر اسی که شعور ندارن به بقیه احترام بذارن فقط دبگرانو‌به خاطر هدیه دعوت کنن

به خدا پشیمونم که چرا کردم

جمع و جور کن خودت رو تازه عروسی مثلا

برای مراسم حسابی به خودت برس هم به خودت هم شوهرت با اعتماد به نفس خوش رو و با احترام رفتار کن اما دست به سیاه و سفید نزن بپیچون کلا

با مهمونا صحبت کن یا مثلا آهنگا رو تو بذار کارای اینجوری

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
ما هم آشنایی و خواستگاری خواهر شوهرم نبودیم فقط یه هویی واسه جشن عقدشون منو شوهرم دعوت کردن ،شوهرم ن ...

چه خوب که شوهرت پشتته 

برای من که با این همه بی احترامی هی چشماشو میبنده 

حس کردم جلو روی خونواده دوماد غرورم شکسته شده

چه خوب که شوهرت پشتته  برای من که با این همه بی احترامی هی چشماشو میبنده  حس کردم جلو رو ...

چون هنوز بلد نیست بیچاره شش ماهه ازدواج کرده کم کم یاد میگیره به شرطی که تو با سیاست رفتار کنی

این نیز بگذرد...خداییش قشنگ نیست امضام؟ در هر حالتی بهت گوشزد میکنه که این حال گذراست چه غم چه شادی یعنی درواقع این دنیا گذراست پس چه بهتر اگر خیلی به خودمون سخت نگیریم و مهربون باشیم با هم
چون هنوز بلد نیست بیچاره شش ماهه ازدواج کرده کم کم یاد میگیره به شرطی که تو با سیاست رفتار کنی

چه جور مثلا ؟

دیروز بهش گفتم ناراحتیمو برگشت گفت من باید ناراحت باشم که نیستم تو چیکاره ای

چه جور مثلا ؟ دیروز بهش گفتم ناراحتیمو برگشت گفت من باید ناراحت باشم که نیستم تو چیکاره ای

نباید بگی دیگه هنوز زوده برای گله و شکایت از خانواده شوهر

اونجوری تو پیش شوهرت بده میشی چون از اول عمر با خانواده اش زندگی کرده چیزی بگی جبهه میگیره زیر زیرکی باید کار خودتو بکنی

چه خوب که شوهرت پشتته  برای من که با این همه بی احترامی هی چشماشو میبنده  حس کردم جلو رو ...

اصلا این حرفا رو نزن یه جوری رفتار کن که انگار برات مهم نبوده میخوان جشن بگیرن دیگه جشن مهم تره تو محظر نمیزارن زیادی شلوغ بشه تو مراسم گرم بگیر بیکاری نشستی غصه میخوریا 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚