2777
2789
عنوان

اگه شما جای من بودین

742 بازدید | 53 پست

خواهر شوهرم نامزد کرده انشالله که خوشبخت شه دوماهی میشه با خانواده دوماد رفتاآمد میکردن باب آشنایی ولی من نمیدونستم بعد آخرش همه چیو تموم کردن بهمون گفتن بیایید بله برون حتی تو جلسه خاستگاری برادرای عروس هم نبودن اولین بار دادماد رو تو بله برون دیدن ولی خواهر برادرای دوماد حتی زنداداشاش تو همه جلسات شرکت داشتن 

یه مراسم داریم که خانواده ها همدیگرو دعوت میکنن شام باب آشنایی ولی مادرشوهرمینا اونم به ما نگفتن تنها رفتن بعد منو جاریم بله برون رفتیم واسشون خر حمالی 

دوباره محضرم که میخوان برن عقد کنن گفتن شما ها نیستین یه جشن دیگه بعد محضر میگیرم اون وقت بیایید کادو بدین 😐حس بدی دارم انگار فقط واسه حمالی مارو میخوان بعد ما خیلی با هم صمیمی هستیم جوری که هر هفته خونه مادرشوهرمیم 

شاید اینجوری صلاح دیدن تا دخالتی نباشه 

ممنون میشم تاپیک آخرم نظر بدید 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اینجوری صلاح دیدن تا دخالتی نباشه  ممنون میشم تاپیک آخرم نظر بدید

والا ما هیچ دخالتی نداریم خودشونم میدونن 

ولی یه جوری مارو انگار فقط واسه حمالی میخوان تو مراسم انقدر کار کردم پاهام داره درد میگیره 

دلیلشون چیه ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

با شوهری که در قبال خانوادش پشتتون نیست یعنی اگه پشتم بود کادو نمیدادم بهش  حالا با این وضع چه ...

هرفتاری کنی میگن حسود پس بیخیال باش حمالی هن نکن برو خوش بگذرون

https://rubika.ir/pardisgalery   ارزانکده لوازم منزل وکادویی پردیس اصفهان ارسال رایگان 
والا ما هیچ دخالتی نداریم خودشونم میدونن  ولی یه جوری مارو انگار فقط واسه حمالی میخوان تو مراس ...

خوب کار نکن عزیزم 

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد