2821
2789
عنوان

یه پسری....بیایین لطفا

301 بازدید | 32 پست

سلام دوستان من۲۳سالمه تاحالاباکسی تورابطه نبودم براهمین عادت کردم و همیشه ازترس بی آبرو شدن قیدرابطه و دوست شدن رو زدم

یکماه پیش دیدم ینفر دایرکت داده ابراز علاقه کرده بهم باپیج فیک منم گفتم وجود داشتی با پیج فیک نیومدی وکلی حرف زد من نمیشناختمش چون همشهری نبودیم من مسدود کردم دوروزشد باپیج اصلی خودش پیام دادوباز میگف من عکس پروفتو دیدم و خوشم اومده قلبم فلان شده و این حرفا بازم دیدم همسنیم و همشهری نیستیم نمی‌شناسمش مسدود کردم تا اینکه چندروز پیش باز بایه پیج دیگه پیام داد که دلیل بگو سن رو بهونه نکن و من خوشم میادوکارودارمددارم ووو منم دیدم اینستا بااین شرایط ...قطع وصل میشه نمیشه پیام داد آیدی ایتا دادم یه چندتا پیام داد بعد گفت عکستو بفرس😐من مخالف بودم چند باری گفت من مخالفت کردم گفت باشع اشکال نداره اما باز ازخودش تعریف کرد ولی من گفتم بلاتکلیفش نزارم پیام دادم ما بدردهم نمی‌خوریم مسدودکردم...قصد توهین و تخریب ندارم به هموطنای عزیزم اما اون ریشه ترک داشت واینا دیدم شاید نتونم کنار بیام برای همین دیگه بهم زدم جالبیش اینه یکی از بچها می‌گفت دایرکت منم اومده من بهش گفتم گفت هک بوده پیجم و فلان

نمی‌دونم واقعا راست میگه ک دوسم داره بااینکه کسی بهش پانمیدع که اومده سراغ من!!!! درضمن خوش قیافه هم هستش

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پسر نابلده  پسرای وارد به این زودی ازت عکس نمیخوان :)))

ینی قصدش چیه بنظرتون؟تاحالا سه تاپیجاشو بلاک کردم اگه این سری پیداش بشه چیکارکنم؟؟؟

ینی قصدش چیه بنظرتون؟تاحالا سه تاپیجاشو بلاک کردم اگه این سری پیداش بشه چیکارکنم؟؟؟

از اونجایی که شما میگی دایرکت یکی از دوستات هم رفته

اتفاقا قصدش دوستیه

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
خودت نوشته ت رو بخون گلم  الان به آشنا نمی‌شه اعتماد کرد چ برسه غریبه

دقیقاعزیزم منم بهش گفتم آشنا و هم محله ای هم ممکنه توزرد ازاب دربیاد چه برسه به غریبه اما گفت زمان میدم بشناسی منو وووو

پس بازم باید بلاک بشع🤣

اینجور آدما معذرت میخوام ولی باید دکمشونو زد 

که دیگه بیخودی دیگران رو سرکار نزارن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
دقیقاعزیزم منم بهش گفتم آشنا و هم محله ای هم ممکنه توزرد ازاب دربیاد چه برسه به غریبه اما گفت زمان م ...

نه اصلا اعتماد نکن و فراموش کن وقت بسیارست و مرد خوب و نزدیک تر بسیارتر به وقتش یه دونه خوبش میاد سمتت

جدینگیر،اینستا پیش میاد این چیزا 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز