2777
2789

نرم‌افزار هایی که نشون میدن روح یا جن تو خونه هست یا نه، واقعی‌اند؟

آخه دو روز پیش یکی نصب کردم، دیشب آخر شب تو اتاق رو تخت دراز کشیده بودم، شوهرم تو آشپزخونه داشت آب می‌خورد یهو تند اومد تو اتاق رنگش پریده بود...

گفت یه چیزی دیدم خیلی ترسیدم، گفتم چی، گفت یه چیزی شبیه به گربه بود، سیاه، اما چهرشو ندیدم، داشتم آب می‌خوردم از کنارم رد شد...

بچه‌ها بخدا دروغ نمی‌گم، واقعا ترسیده بود شوهرم... اصلا اهل این چیزا نیس، خودشم نمی‌دونست که چیه، ولی می‌گفت گربه نبود... 

تازه اصلا گربه با عقل جور در نمیاد، ما طبقه سوم آپارتمانیم، صبح که شوهرم میره سر کار تا غروب که برمی‌گرده در واحدو قفل می‌کنم. پنجره‌هامونم حفاظ داره...

خیلی ترسیدم، نرم‌افزاره رو حذف کردم... شک کردم نکنه تاثیر اون بوده😱😶

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

نرم افزار😐😑

جنا هم پیشرفت کردن آنلاین کار میکنن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلمای ترسناک خارجی نمیبینی؟ طرف کلی دم و دستگاه و تجهیزات و دوربین مخصوص داره اخرشم نمیتونه اثبات کنه...بعد یه اپلیکیشن ساده چه جوری میخواد نشون بده؟

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

این داستان دستگاه روح سنج

باور کن خونه ما تا حالا ازین چیزا نبوده.. خودم علاقه به فیلم و داستان‌های ترسناک دارم اما تا حالا همچین چیزی نداشتیم تو خونه😰

بس که دنبال این چیزا بودی بهت تلقین شده توهم زدی دیگه گشتی دنبال اپ جن یاب و نصب کردی اخه😐

بابا من ندیدم که، اصن شوهرم خبر نداشت من نصب کردم.

فیلمای ترسناک خارجی نمیبینی؟ طرف کلی دم و دستگاه و تجهیزات و دوربین مخصوص داره اخرشم نمیتونه ا ...

خو منم همین فکرو کردم واسه سرگرمی نصبش کردم ولی از دیشب که این اتفاق افتاد شک کردم

عزیز دل 

تو رو جون هر کی دوس داری « خرافاتی » نباش!

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
عزیز دل  تو رو جون هر کی دوس داری « خرافاتی » نباش!

عزیزم یه سوال بپرسم؟ شما به وجود خدا اعتقاد داری؟ به زندگی بعد مرگ اعتقاد داری؟ 

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
عزیز دل  تو رو جون هر کی دوس داری « خرافاتی » نباش!

ببین جن و اینا که خرافه نیس، واقعیه، اما اینجوریم نیس که دم دست باشه.. منم ازین شخصیتا نیستم که اصلا دنبال خرافه باشم، شاید واسه سرگرمی داستانی تعریف کنم یا فیلمی ببینم، اما نه به اونصورت که پیگیر باشم. بعدشم من ۳۸سالمه، بچه‌سال نیستم که بخوام دروغ بگم... بچه کوچیک دارم