2777
2789

کاش خدا منم دوست داشت نمیگم نداره ولی کاش بیشتر دوست داشت خیلیییییییییییییی دلم شکسته بعضی دخترا تو سن ۱۸یا۱۹با کیس های عالی ازدواج میکنن از وقتی یادم میاد ۱۴و۱۵سالم بود تا الان که حدود۲۵سالمه ارزوم بوده وهست که ازدواج کنم همه ی دخترای کوچیک تر ازمن ازدواج کردن فقط من موندم خواهرای دوستام ۱۸_۱۹ سالشونه همشون ازدواج کردن اونوقت من هنوز مجردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭کاش خدا منم مثل اونا دوست داشت حاجتمو میداد

آخه کی گفته سن ۱۸ / ۱۹ مناسب ازدواجِ!

الان سن شما کاملا مناسبِ برای ازدواج

شاغلی یا نه؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه کی گفته سن ۱۸ / ۱۹ مناسب ازدواجِ! الان سن شما کاملا مناسبِ برای ازدواج شاغلی یا نه؟

نمیگم مناسبه منظورم اینه که یه دختر دبیرستانی کم سن وسال هستن تحصیلات انچنانی ندارن سیاست انچنانی ندارن ولی با بهترین ها ازدواج میکنن

همیشه اوضاع اونطور که دلمون بخواد پیش نمیره و تو زمان خودش اتفاق میفته هرچقدر مقایسه کنی فقط اعصاب خودت خرد میشه سعی کن تو هر مرحله از زندگیت که هستی از شرایطی که داری لذت ببری و خوب زندگی کنی تجرد و جوونی جز بهترین مراخل زندگیه ازش لذت ببر 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

باور کن ازدواج هدف یا راهی برای خوشبختی نیست که آرزو میکنی بغیر از مسئولیت سنگین و مشغله و مشکلات زیاد هیچینداره که انقدر دخترای ما آرزوش رو دارن. 

همه بالاخره ازدواج میکنن برای خودت هدف تعیین کن دانشگاه برو سرکار برو مستقل شو مگه سالته انقدر غصه ازدواج میخوری

والا انقد هم دیگه دیر نشده آخه تو سن 18 سالگی چرا ازدواج می کنن....دوستات آخه چه زود ازدواج کردن.ببین تازه تو سی سالگی آدم جا می افته تجربه من خانما تا سی باید مجرد باشن هورمونها تو سی سالگی اوج خودش می رسه پس انقد هول نباش

آخه چرا باید بزرگترین خواسته یک دختر از سن ۱۵-۱۶ سالگی ازدواج باشه؟ بخدا این فقر فرهنگی جامعه رو نشو ...

فدات تو اون سن ارزو داشتم ودعا میکردم ازدواج موفق ومناسبی داشته باشم چون تو اطرافم میدیدم خانم هایی که تو زندگی مشترک شکست خوردن چه قدر اذیت هستن