2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 26 پست
مردی ک به خانوادش بگه گند ترین مرد هست منم پیش شوهرم امنیت ندارم حس میکنم هر چی میشهمیره میگ

آخه ما بازم با هام دعوا کردیم ولی نگفته به خانوادش ولی این بار من اومدم خونه مامانم تازه از بابا مامانشم خداحافظی کردم لباس کمم برداشتم اگه نمیودم حتما دیونه میشدم

نمیدونم مردای الان چشونه!!والا هی قهر هی آشتی..شوهرمنم یه مدته مثل بچه ها قهر وآشتی میکنه البته من به هیچ وجه خونه رو ترک نمیکنم میترسم نبودم عادت شه براش ..تو بدترین دعواهم میمونم خونم ولی خودم و به کارام سرگرم میکنم شماهم عزیزم کشش نده ز بزن زمونه بدی شده نزار به دوریت عادت کنه مثلا ز بزن بگو خونه مادرم مهمون میاد من باهاشون راحت نیستم بیا دنبالم دلم برات تنگ شده نمیدونم باز خودتون شناخت داری چی جذبش میکنه  وسعی کن وقتی دلخوری اصلا خونت و ترک نکنی وازش دور نشی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی چرا من مقصرم فعلا که اون از چشم من افتاده

چون یه زن عاقل سر یه لقمه غذا دادن به یه بچه تو خونش دعوا را نمی‌اندازد مثلا چی میشد یکم بهش غذا میداد بعد میومد خونه هی میگفتی من سیر نشدم خودشم مطمئن باش سیر نمیشد دفعه بعد تجدید نظر می‌کرد اینجوری خودتونم غذا کوفتتون نمیشد شوهرتم احساس نمی‌کرد که چقد به خانوادش گارد داری اینو نباید نشون بدی با سیاست  باید رفتار کنی و یا منطقی حرفتو بزنی نه از سر لج بازی و بچه بازی و قهر و دعوا را بندازی یا یکی دوبار خواهرزاده باهاتون بیاد میبینه که بهتون خوش نمیگذره خودش از سرش میوفته وقتی شما گارد نگیری

آره ولی خیلی بهم برمیخوره که من بهش پیام بدم

عزیزم ماشین بگیر برگرد خونت والا! منتظری بیاد ببرتت؟؟؟. برو خونت اگع تیگع انداخت که اره خودت اومدی بگو مگه قعر رفته بودم؟ رفته بودم مهمونی برگشتم! خیلی عادی اصلا هم جوری نکن فک کن چه قد ناراحتی که زنگ نزده یه ورت بگیر کلا

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
متاسفم برای آقایون، شوهر منم بقیه براش مهمترن انگار

خدایی هر کسیم باشه  حالش از شوهرش بهم نمیخوره همه جور من تو اون زندگی زحمت میکشم غم و غصه اش ناراحتیش ماله کنه اونوقت اونا تو اولویتن دوست عزیزی بهم میگه بی سیاست ولی خدا میدونه چقدر کوتاه اومدم و با هاش مدار کردم ولی اون بدتر شد و فکر کرده من دارم بهش باج میدم دیگه نمیکشم کم آوردم مگه من چقدر زندگی میکنم که این همه جنگ اعصاب داشته باشم اون هم بخاطر دیگران الان اونا دارن زندگیشون رو میکنن اعصاب خوردیش مال ماست 

چون یه زن عاقل سر یه لقمه غذا دادن به یه بچه تو خونش دعوا را نمی‌اندازد مثلا چی میشد یکم بهش غذا مید ...

عزیزم شما کاملا یه طرفم قضاوت کردی مشکل یه لقمه نون نبود مشکل اینجاس اون براشون جون میده و اونا به یه ورشونم نیست هزار بار صداش زدیم اومده بالا سر سفره فک کردی یه بار دوباره یه بار که پایین خوابیده بود ما صبونه خورده بودیم وقتی داشت می‌رفت سر کار خواهرزادش بیدار شده بود بهش گفته بود برو بالا صبحونه بخور اینم به من گفت صبحونه رو براش حاضر کن منم حاضر کردم ولی اون اونقدر برای دایش ارزش قائل نشد و نیومد هزار بار با خودمون بردیمش بیرون اویا با حرف و محبت بهش گفتم عزیزم هزار تا اتفاق هست خدایی نکرده اگه چیزیش بشه پدر و مادرش با هیچی راضی نمیشن ولی کو گوش شنوا شوهر من داره با این کارا منو اذیت می‌کنه هزار بار بهم گفته خواهرمو پسرش همه دنیایی منن آخه اگه شوهرت همچین چیزی بهت بگه چه حالی میشی مثل یه دشمن با من رفتار می‌کنه می‌گفت اگه یه چیزشون بشه من میدونمو تو چرا اینقدر بهم گیر میدی سر اونا حالم ازش بهم میخوره کاش حداقل جلو چشمشون بود آدم حرصش نمی‌گرفت 

عزیزم شما کاملا یه طرفم قضاوت کردی مشکل یه لقمه نون نبود مشکل اینجاس اون براشون جون میده و اونا به ی ...

انشالله مستقل شی من فک کردم شما زیادی بهش گیر میدی گفتم حساسیت نشون نده از سرش میوفته بعضی از مردا بزرگم میشن خیلیوابسته خوانواده خیلی بده

انشالله مستقل شی من فک کردم شما زیادی بهش گیر میدی گفتم حساسیت نشون نده از سرش میوفته بعضی از مردا ب ...

میدونی فقطم این اینطوری وگرنه اون دوتا یرادرش اینطوری نیستن این فکر کرده من دشمن خانوادشم منم پیش خانوادش بد کرده با کاراش وقتی یاد کاراش میفتم هزار برابر ازش متنفر میشم کاش میتونستم جدا بشم کاشششش