2777
2789
عنوان

بنظرتون به شوهرم زنگ بزنم

682 بازدید | 26 پست

چند روز پیش یه ناراحتی بینمون پیش اومد که با هم قهر کردیم منم چهارشنبه اومدم خونه مامانم برای قهر نیومدم فقط خواستم یه کم از فضای خونه دور باشم حالا از چهارشنبه نه زنگ زده نه پیام بنظرتون به یه بهونه بهش زنگ یا پیام بدم هرچی دعوا هست مقصرش شوهرمه میتونید تو تاپیکام بخونید 

بنظرش اومده ک قهر رفتی 

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل رفتن یه اس میدادی برا دور شدن از این اعصاب خوردی میرم ،چند روز میمونم برمی‌گردم 

الان اون فکر کرده تو قهر کردی

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
زنگ نزن تحمل کن چند روز دیگ اگر زنگ نزد بعد بزنگ و بگو زنگ نزدم ببینم چقدر برات مهمه ک دیدم هیچی

میخوام همین کارو کنم فقط امیدوارم به خانوادش نگه چون تو یه ساختمونیم دلم نمی‌خواهد اونا بدونن چون خودمم به خانوادم چیزی نگفتم

دلیل دعواتون رو خوندم، بنظرم در حدی نبوده که بخوای خونه تو ترک کنی. شما پیش خودت فکر کردی که قهر نیومدی ولی ایشون این برداشتو کرده، کاری به اخلاقاش ندارم، میدونم رفتارای رو مخ دارن، اما خوب شما با خودت گفتی میرم حتما تا فردا زنگ میزنه و منت میکشه، از اونور اونم ناراحت شده و نزده، الان شما موندی بین غرورت و زندگیت. مردا راحت‌تر از ما میتونن دوری و قهر رو تحمل کنن، راحت سرگرم کارشون میشن 

میخوام همین کارو کنم فقط امیدوارم به خانوادش نگه چون تو یه ساختمونیم دلم نمی‌خواهد اونا بدونن چون خو ...

مردی ک به خانوادش بگه گند ترین مرد هست

منم پیش شوهرم امنیت ندارم حس میکنم هر چی میشهمیره میگ

دلیل دعواتون رو خوندم، بنظرم در حدی نبوده که بخوای خونه تو ترک کنی. شما پیش خودت فکر کردی که قهر نیو ...

وقتی فکرشو میکنم که تو زندگی برام ارزشی قائل نیست دیگه بی خیال همه چی میشم و با خودم میگم به درک چون واقعا حقم نیست اینهمه من برای اون خوبم از همه لحاظ بعد اون بفکر بقیس این حقم نیست بخدا