تا حالا امتحان کردید؟؟ من رفتم پیش یه خانمی که چندین ساله این کارو میکنه گفت تخمدان چپت خیلی فعاله زود دختر دار میشی گفتم خب چیکار کنم بچه اولم پسر بشه گفت سه روز بیا ماساژ من تخمدان راستتو فعال کنم خونرسانیش زیاد بشه سه روز رفتم خوب هم بود خودم تغییرو حس میکردم ولی الان چند ماهه که هر ماه فقط تخمدان راستم موقع تخمک گذاری درد میکنه و تخمک از اون آزاد میشه چون سونو و اینا هم رفتن دکتر گفت مشکلی نیست. به نطرتون این برام مشکل ایجاد میکنه؟
لا الی اله الله از دست این مردم چه ربطی داره به تخمدان زن؟هر تحمدان بگیره اسپرم مرده که میرسه ب تخمک حالا مال مردم ایکس باشه برای دختر برسه ب تخمک ازادشده ی راست چطو میشه پسر؟
چ جالب من شنیدم باید دارو بگیری تا سمت راست فعالتر بشه
نه این شکم و ناف و تخمدانو قشنگ ماساژ میداد یعنی من خس میکردم کاملا که تخمدانم دستشه. بعدش با شال یا روسری یا چادر میبست. میگفت برو خونه یا هر جایی میری برو اینو شب موقع خواب باز کن که دیگه از جات بلند نشی. بعد از اون روزا که رفتم دیگه فقط تخمدان راستم هر ماه فعال میشه قبل از اون دقت کرده بودم یکی در میون بودن یه ماه راست یه ماه چپ
به خدا خودم از صبح تا شب همینو میگم به ملت ولی میدونی آدم یه جایی به دانسته هاش شک میکنه یه جایی دیگ ...
عزیزم زیادب خودت سخت نگیربرای جنسیت هرچی باشه هدیه خداست توفقط مسئولی ک درست تربیتش کنی بخدا چ پسراییو دیدم مادرا فقط دارن ارزوی مرگ میکنن برا خودشون از دست تون پسر یافرق نداره دختر هم بچه فقط صالح باشه و ادم بتونه تربیتش کنه
کی اینو ثابت کرده چپ مال دختره راست پسر؟ازلحاظ علمی ثابت شده؟؟تعیین جنسیت ب مرد ربط داره
میدونم که تعیین جنسیت توسط مرده ولی بدن زن هم نقش مهمی داره . حالا بر فرض مرد کل اسپرماش y باشه و یکی x ولی بد زن اسیدی باشه و همه اونارو از بین ببره و اسپرم xبرسه به تخمک خب اینجا جنسیتو زن تعیین کرد دیگه.؟
الان دیگه دست کشیدم از جنسیت ماه های اول اقدام برام مهم بود نه الان که بعد یک سال و خورده ای اقدامم هنوز هیچی به هیچی. ناشکری نمیکنم هر چه آید خوش آید.