2777
2789
عنوان

کی رفته جنگل ابر ؟؟

465 بازدید | 22 پست

کسانی که رفتن جنگل ابر ، تجربه هاتون رو بگین . 

با ماشین شخصی رفتین یا با تور ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نرفتم ولی تعریفشو خیلی شنیدم

منم خیلی تعریفشو شنیدم ، ولی میگن با تور بری بهتره ، ولی با تور خیلی گرونه ، با ماشین شخصی نمی دونم میشه رفت یا نه ؟

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
یعنی چی ؟ توضیح میدی 

بنظرم میخوای بری اونجا نرو 

برو یجای خیلی بهتر 

یه دره بزرگه که انگار مه گرفته اصلا جالب نیست

یا جنگل جیغ که میگن صدای جیغ میاد من رفتم

باد میاد صدای برگ میاد میگن صدای جیغه 

کلا یه چیزی مزخرفیه

برو یه جای بهتر لذت ببر🚶🏻‍♀️

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️
منم خیلی تعریفشو شنیدم ، ولی میگن با تور بری بهتره ، ولی با تور خیلی گرونه ، با ماشین شخصی نمی دونم ...

اره بابا میشه ما با ماشین رفتیم

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️
واقعا؟ مگه چقده؟

سایت های مختلف قیمت های متفاوت میدن ، بسته به خدماتی که میدن ، یکی بود ۴۵۰۰ میگرفت ، یکی دیگه ۳۵۰۰ . 

دو روز و نیم هست 

اره بابا میشه ما با ماشین رفتیم

خب چجوریه ؟ ماشین رو تا کجا میشه برد ، میگن حتما باید ماشینت جیپ و شاسی بلند باشه بره بالا ، وگرنه باید تو روستا پارک کرد. 

از رفتنت به جنگل ابر راضی هستی چطور بود ؟