2789
عنوان

از پوشک گرفتن

153 بازدید | 14 پست

سلام خانوما

پسرم 1 سال و 10 ماهسه

هیچی متوجه نمیشه

حرفم نمیزنه در حد 5 یا 6 تا کلمه

چجوری از پوشک بگیرمش

خیلی نگرانم

چیکار کنم حرف بزنه

همه میگن کی از پوشک میگیریش

اخه هیچی نمیفهمه هرچی میگم بهش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هر نیم ساعت ببرش دسشویی 

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️

به همه چه ؟

وقتی هنوز زمان مناسبش نیست اصرارتون برای چیه؟

من پسرم رو نزدیک سه سالگی گرفتم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

عزیزم من دو سال و یازده ماهگی گرفتم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

عزیزم من پسرم تازه سه سالگی یاد گرفت و از پوشک دراوردمش. پدرم در اومد تا یاد گرفت.

دو سالگی براش پوشک شرتی گرفتم.. خودش کم متوجه میشد ولی باز بیشتر وقتا خرابکاری میکرد. تا اینکه هوا گرم شد و تصمیم گرفتم دیگه روزا پوشک نکنم.فقط شبا موقع خواب پوشک میکردم. هر نیم ساعت میبردم  دستشویی. بعدش هر یه ساعت.. خرابکاری هم میکرد چاره ای نداشتم و تحمل میکردم. دعواش نکنید که استرسی بشه. 

تا اینکه کم کم یاد گرفت . 

خیلی صبوری میخواد. همه بچه ها مثل هم نیستن. فرشات کثیف شد مهم نباشه میدونم بوی بد میگیره ولی بلاخره شسته میشه. 

به حرف کسی ام گوش نکن. بلاخره که یه روز از پوشک گرفته میشه. 

نجیب تر از آن باش که برنجانی ..🌿🌼

الان خیلی زوده براش همه بچه ها مثل هم نیستن حرف دیگران برات مهم نباشه فقط بچت مهمه الان شروع کنی موفق نمیشی هم خودتو ازار میدی هم بچتو.. الان تا چندماه فقط درباره دستشویی رفتن باهاش حرف بزن شعر بخون ی وقتایی باز بمونه.. کم کم متوجه میشه.