اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
دست به دعا نشستم بلکه خدا نگاهش بیوفته به زندگیمون مشکل برادرم حل بشه. 🥺🥺
غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂. وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته. حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا روپیامم ریپلی نزن👍
ذهنم درگیر اینه ک بچم دختره یا پسر،خیییلی دختر دوست دارم،ولی احتمال میدم که پسر باشه باتوجه به هوس هام،
از طرفی اگر دختر باشع توی خانواده ی شوهرم عالیه چون دختر ندارن،ولی خانواده ی خودم چون اکثرا دختر میارن،اقوام تیکه بارونمون میکنن،برا خودم مهم نیس،ولی خانوادم فشار میارن،ولی عمیقا دختر میخام
من ۷ بیدار شدم پسرمو فرستادم مدرسه بعد با همسرم صبحانه خوردیم اون رفت سر کار من خونه رو مرتب کردم و ظرفهای صبحانه رو شستم بعد رفتم پیاده روی بعد اومدم کمی استراحت کردم و نهار مرغ گذاشتم زرشک پلو هم بعدا درست میکنم با سالاد کاهو
دراز کشیدم و استراحت، ی عالمه کار دارم و ناهار هم نداریم اما باید استراحت کنم🤧
1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
من ۷ بیدار شدم پسرمو فرستادم مدرسه بعد با همسرم صبحانه خوردیم اون رفت سر کار من خونه رو مرتب کردم و ...
دمت گررررم
1401/8/19 به ارزوی قشنگم رسیدم😍 نفسم به زندگیمون خوش اومدی، ندیده عاشقتم😍😘 درست یک سال پیش همین روز همین ساعت بود ک اومدی توی زندگیمون و شدی فرشته ی خونمون و زندگی هممون رو قشنگ تر کردی وماه بعدش خدا معجزشو بهمون نشون داد و تو رو به ما برگردوند و من خوشحالترینم بخاطر بودنت بخاطر وجودت داری بزرگ میشی داری قد میکشی و من دارم لحظه های بزرگ شدنت رو میبینمممنون که پیشمونی پسر قشنگم
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋