2777
2789
عنوان

به نظرتون بد به نامزدم گفتم🤕

239 بازدید | 14 پست

بچه ها من الان حدود ۶ ساله عقدی هستم 

بعد این نامزدم اوایل خیلی نداشت تا خونه زدیم و اینا الان وضع مالی شکر خدا بهتر شده 

امروز صحبت میکردیم چند بار به پول اشاره کرد و بهم گفت تو پول دوست هستی 

منم بهش گفتم قبل از تو خواستگار داشتم ماشین سنگین داشته اگه پولکی بودم تو رو انتخاب نمی‌کردم 

من به صورت عادی پول ازش نمی‌گیرم مگر لباسی یا چیزی و اصلا مثل خواهر شوهر هام یا هم عروسا سر تا پا طلا هم نیستم 

نمیدونم چرا مردا از وقتی که کمی پول دارن تغییر میکنن😔 

بهم گفت شوخی کردم 

ولی چند بار بهش اشاره کرد به نظرتون شوخی بود 

و اینم بگم سرعت نتم خیلی زیاد نیست که بتونم جواب بدم تک تک 

ان شاالله موفق باشید 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقد خوبی که ۶سال تو عقد موندی و صدات درنیومده، خیلی پروعه

هیچی بهش نمیگفتم میگفتم شاید نداره 

از ۱۸ سالگی عقد هستم 

کاش خودم درس رو ادامه داده بودم پول داشتم از خودم 😔

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
هیچی بهش نمیگفتم میگفتم شاید نداره  از ۱۸ سالگی عقد هستم  کاش خودم درس رو ادامه داده بود ...

ازین به بعد توقعتو ببر بالا تا بفهمه پول دوستی ینی چی، یکمم نق بزن بهش که زودتر مراسم بگیره، چه خبره ۶سال

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
بنظر من که پروعه و دمشو بچین

من از خواستگار قبل هم گفتم اون الان سر سنگین شده و رفت خونه خودشون 

همش گفت شوخی کردم 

منم گفتم من جنبه ندارم 

شوخی یه بار دوبار اونم نه منی که این همه جونی رو به پات گذاشتم

ازین به بعد توقعتو ببر بالا تا بفهمه پول دوستی ینی چی، یکمم نق بزن بهش که زودتر مراسم بگیره، چه خبره ...

من اصلا نمیتونم خرج کنم زیاد چون میگم خودمم کمتر خرج کنم تا زود تر عروسی بگیریم 

از این به بعد برا هیچی پول ازش نمی‌گیرم😐

من اصلا نمیتونم خرج کنم زیاد چون میگم خودمم کمتر خرج کنم تا زود تر عروسی بگیریم  از این به بعد ...

اشتباهت همینه، اتفاقا ازش بخواه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
من اصلا نمیتونم خرج کنم زیاد چون میگم خودمم کمتر خرج کنم تا زود تر عروسی بگیریم  از این به بعد ...

اینجوری پرو تر میشه داری بدتر میکنی که

بنظر من با ی مشاور مشورت کن

چون اگه بری تو زندگی و این خسیس باشه پدرت در میاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

ممنونم بچه ها سعی میکنم تغییر کنم و تغییر بدم ولی بعد از این همه وقت شاید غیر ممکن باشه