2777
2789

پسرم به شدت تنبله با اینکه خیلی باهوشه

حتی کارای شخصیشم نمیتونه انجام بده 

اصلا درس نمیخونه و وقتی بهش میگم بیا باهات درس کار کنم 

دعوا راه میندازه و گریه و زاری میکنه تا درس نخونه 

این حجم از تنبلی تو یه آدم مگه ممکنه

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راه حلش کمربند و شلنگه 😜😜😜😜

شوخی بود😐🤚

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
ولش کن خیلی سخت نگیر مهم نیست مهم فقط پایه اخره ششم ، نهم ، و دهم و یازدهم و دوازدهم همین

آخه وقتی ضرب و جمع رو از حالا بلد نیست پایه بالا تر چکار میخواد بکنه

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

پسرا معمولا اینحوری هستن مخصوصا اگه بیش فعال هم باشن یا زیاد گوشی دستشون بگیرن باید به حالت بازی باهاشون بشینی قدم به قدم درسو با ارامش یادشون بدی انگار خودتم همکلاسیش هستی و از تشویقو تنبیه به موقع استفاده کنی و قاطع باشی 

نمیدونم بخدا بچه های الان اینطوری قدیم ما چه ضعیف چه خوب خودمون درسارو میخوندیم 😐

وقتی نهارش رو خورد یکمم استراحت کرد باهاش صحبت کن بگو چه ساعتی میخوای درساتو شروع کنی

هر ساعتی خودش گفت دیگه موظفه انجام بده و گرنه گوشی تی وی ممنوع