2777
2789
عنوان

عفونت ادراری گرفتم به خاطر شوهرم

2340 بازدید | 29 پست

از طریق رابطه عفونت گرفتم شدید چند روزه دارم عذاب میکشم  همش تکرر ادرار سوزش ادرار دارو هم میخورم جواب نمیده. تا نزدیکی میکنه بدتر میشم تو رو خدا راه  حلش چیه. اون تحفه هم قهر کرده همزمان پریود هم شدم داغونم  😭😭😭😭 

😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از کا.. استفاده نمیکنید؟ 

واقعا جواب سوال مشخصه بعضی چیزا پرسیدن نداره منم که مجردم ایت اطاعات سطحی رو دارم

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

خب باید بری دکتر اینجوری نمیشه

من یه بار گرفتم دو تا آمپول آنتی‌بیوتیک قوی زدن و تا پونزده روزم آنتی‌بیوتیک خوردم، بعد دوباره سونوگرافی رفتم گفت یه هفته دیگه هم باید ادامه بدم

حالا فعلا آب و سرکه بخور ولی در اسرع وقت برو متخصص بیماری‌های عفونی

حال من عالیست، مثل حال گل. حال گل در چنگ چنگیز مغول
خب باید بری دکتر اینجوری نمیشه من یه بار گرفتم دو تا آمپول آنتی‌بیوتیک قوی زدن و تا پونزده روزم آنت ...

رفتم ازمایش بهم دارو داده ولی دوهفتست دارم میخورم تاثیر نداره

😍😍😍
چون گفتم به خاطر تو اینجوری شدم 

ابجی جان حست واسه منومیگی.؟🥺🥺🥺🥺🙏🏻اسمم هانیه س مطلقم حست میگه کی ازدواج میکنم.؟

حس صابکارم بمن چیه.؟اوایل خیلی باهام گرم برخورد میکرد خیلی ولی الان دوماهع ک خیلی سرد رفتارمیکنه(هیچ رابطه ای بینمون نیس) قربونت برم توروخدا جوابموبدع

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه 

چرا از کا.. استفاده نمیکنید؟  واقعا جواب سوال مشخصه بعضی چیزا پرسیدن نداره منم که مجردم ایت اط ...

کاندوم  دوست ندارم اذیت میشم   بعدم من عفونت واژنی ندارم مثانه ام مشکل پیدا کرده

😍😍😍
کاندوم  دوست ندارم اذیت میشم   بعدم من عفونت واژنی ندارم مثانه ام مشکل پیدا کرده

اگر میگی از شوهرت منتقل شده شوهرت که با مجاری ادرارت نزدیکی نکرده با واژنت کار داشته پس عفونتت دلیل دیگه ای داره. 

کا... م هم از بیماری های مقاربتی جلوگیری میکنه هم عفونت واژن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
رفتم ازمایش بهم دارو داده ولی دوهفتست دارم میخورم تاثیر نداره

درست میشه نگران نباش

دم‌کرده زردچوبه هم خوبه روزی دو بار باید بخوری

حال من عالیست، مثل حال گل. حال گل در چنگ چنگیز مغول
ابجی جان حست واسه منومیگی.؟🥺🥺🥺🥺🙏🏻اسمم هانیه س مطلقم حست میگه کی ازدواج میکنم.؟ حس صابکارم بمن ...

عزیزم من  الان در شرایط خوبی نیستم  ولی به نظرم صابکارت دنبال ازدواج فعلا که نیست ولی اگر  بخواد خب خودش پیشنهاد میده  زیاد بهش فکر نکن. عزیزم. ان شالله بخت خوب نصیبت بشه برای منم دعا کن زود خوب بشم 

😍😍😍