از طریق رابطه عفونت گرفتم شدید چند روزه دارم عذاب میکشم همش تکرر ادرار سوزش ادرار دارو هم میخورم جواب نمیده. تا نزدیکی میکنه بدتر میشم تو رو خدا راه حلش چیه. اون تحفه هم قهر کرده همزمان پریود هم شدم داغونم 😭😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واقعا جواب سوال مشخصه بعضی چیزا پرسیدن نداره منم که مجردم ایت اطاعات سطحی رو دارم
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
کاندوم دوست ندارم اذیت میشم بعدم من عفونت واژنی ندارم مثانه ام مشکل پیدا کرده
اگر میگی از شوهرت منتقل شده شوهرت که با مجاری ادرارت نزدیکی نکرده با واژنت کار داشته پس عفونتت دلیل دیگه ای داره.
کا... م هم از بیماری های مقاربتی جلوگیری میکنه هم عفونت واژن
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
ابجی جان حست واسه منومیگی.؟🥺🥺🥺🥺🙏🏻اسمم هانیه س مطلقم حست میگه کی ازدواج میکنم.؟ حس صابکارم بمن ...
عزیزم من الان در شرایط خوبی نیستم ولی به نظرم صابکارت دنبال ازدواج فعلا که نیست ولی اگر بخواد خب خودش پیشنهاد میده زیاد بهش فکر نکن. عزیزم. ان شالله بخت خوب نصیبت بشه برای منم دعا کن زود خوب بشم