2777
2789
عنوان

ازمون استخدامی دستگاه های اجرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین وزارت علوم کلا تو مشهد سه تا نیرو میخواد که الویت با اوناست ممکنه هر سه تا از اونا باشه

اگه تو دفترچه سهمیه اونارو مشخص کرده باسه یعنی 3نفرم گفته باشه ایثارگر اره 

ولی اگر تو سهمیه آزاد نوشته اونام حتی اگر شرکت کنن هم سهمیه درنظر نمیگیرن 

اطلاعات غلط ندین یه عده جوون دارن زحمت میکشن دلسرد نشن 

والا من و اطرافیان و بدون هیچ سهمیه مزخرفی حتی بومی بودن، استخدام شدیم 

با کلی تلاش و درس خوندن 

حالا وزارت علوم مشهد برای کحا نیرو میخاست میدونین؟ 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم شما شرکت نفتی هستی؟؟؟؟

نه تصميم دارم ازمونش شركت كنم رشته ى حقوقم برميدارن

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️
ببین بنظرت کسی ک ازادمیخونه بعدازمونای استخدامیو بده هیچ فرقی با اونی ک دولتی خونده نداره؟؟

نه هیچچ فرقی نداره ولی خوب قاعدتا باید تلاش بیشتری بکنه برای آزمون اگه تو دانشگاه ضعیف تری خونده باشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

همسر خودم فرزند جانبازه

من و اعضای خانوادم و چندین نفر از دوستام اینقد درگیر آزمون بودیم که تماااام زیر و بمشو از حفظیم و خداراشکر تونستیم شاخ غول سهمیه های مسخره رو بشکنیم 

سهمیه اگر چه چیز مزخرف و ناعادلانه ایه ولی ظرفیتاشون جدا اعلام میشه 

شما رو نمیدونم شایدهمسر شما ایتفاده خیلی خاص تری از سهمیشون کردن... 

خوشبحالتون واسه ماهم دعا کنید قبول بشیم من ارزومه معلم بشم 

شرایطم انچنان خوب هم نیست فک میکنم نمرم پایین باشه ولی خیلی تلاش کردم خیلی خدا خودش کمک کنه.ان شاءالله شماهم قبول شی

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱                                     
واسه من بالا نمیاره میتونی کمکم کنی چطور دسترسی داشته باشم خدا خیرت بده 

تو تلگرام و اینا چک کن اونحاهم کانال هست ولی من فقط ایتا دارم.تو نت سرچکن شاید باشه

تو در گذشته ی ٱیندت هستی،پس بی وقفه تلاش کن بدون نگرانی🌱