2777
2789
عنوان

یه سوال واسم پیش اومد

120 بازدید | 10 پست

چرا همیشه مازنا ازشوهرامون سرتریم🙄

مامانامون خیلی باعروس خوبند مادرشوهرامون باهامون بد🙄

چرا با اون خواستگارای دکتر مهندس ازدواج نکردبم زن ابن چک وچوله ها شدیم🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقیه رک نمیدونم ولی مامانم با عروس خیلی خوبه  من جرات ندارم جلو مادرشوهرم بد شوهرم رو بگم& ...

بیا این یه نمونش کاش میشد ازعروستونم نظرشو بپرسیم چنان ازبدیای مامانت میگفت که باورت نشه😁

بیا این یه نمونش کاش میشد ازعروستونم نظرشو بپرسیم چنان ازبدیای مامانت میگفت که باورت نشه😁

عروسیمون خودش عروسیمون شد

ما از بیخ راضی نبودیم 

حتی عقد داداشم نبودیم 

ولی بعد عقد مامانم دیگه عادی برخورد کرد 

همیشه حرف زن داداشم اینه مرد باید کار کنه تا بمیره 

رحم مرد نکنید ....

این نمونشع

عروسیمون خودش عروسیمون شد ما از بیخ راضی نبودیم  حتی عقد داداشم نبودیم  ولی بعد عقد مام ...

ما اصفهانیا که کلا معتقدیم که داداشامون سگ خور شدند هرکیم میبینم راضی نبوده  داداشش اینو بگیره ولی پسره خودش خواسته 😂😂

ما اصفهانیا که کلا معتقدیم که داداشامون سگ خور شدند هرکیم میبینم راضی نبوده  داداشش اینو بگیره ...

اتفاقا ما تو جلسه خواستگاری بهش گفتیم این داداشم تنبل و گشاده 

زنش نشو 

که باباشون فرمودن مگه خبر ندارید اینا یه ساله صیغه کردن و تو خونه جدا زندگی می کنند

و زن داداشم گفت من کارمند خودم خرچشو میدم 

حالا که داداشم عاقل شده میره سرکار میگه حقوقش کمه 

چرا دکتر نیست ؟مهندس نیست و....

اتفاقا ما تو جلسه خواستگاری بهش گفتیم این داداشم تنبل و گشاده  زنش نشو  که باباشون فرمود ...

خخخخ مال شما مثل اینکه واقعا زوری بوده، پسرخاله شوهرم بیست بار رفت خواستگاری تا بله گرفت خواهرش میگفت مااین دخترو نمیخواستیم بسکه اومد گریه کرد داداشم راضی شد