2777
2789

من حالم خوب نیست اصلا نمی تونم از جام بلند شم ۵۰ روز دیگه هم کنکور دارم یکی دو روز میخونم سه روز نه نه تنها اون حتی زورم میاد برم حموم گاها یک هفته نمیرم موهامو هر دو هفته یک بار شاید شونه کنم که بالاخره دیشب کوتاشون کردم تا رو شونم اهنگه شاد گوش میدم یهو انگار غمه دنیا میشینه رو دلم میزنم زیر گریه حالم اصلا اصلا خوب نیست انگار خودمو گم کردم هیچ اختیاری هیچ تصمیمی نمی تونم برای زندگیم بگیرم و کلا انگار یک مرده متحرکم از اول سال اینطوری نبودم من درسامو خوندم خوب هم خوندم و الان که جمع بندیه اینطوری شدم دیگه افکاری مثل خودکشی دارم اینکه خودمو از یه جا پرت کنم پایین یا زندگی نکنم و تا اخر عمرم همینطوری که هستم بمونم و اینم بگم من عید یه مریضیه وحشتناک گرفتم که بعد ازون دیگه پریود نشدم و الان مدروفم مصرف میکنم خیلی احساس تنهایی میکنم با خودم راه میرم آهنگ گوش میدم و حرف میزنم خودمو تو موقعیتای خوبی میبینم اما هیچ تلاشی براش نمی کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین دختر خوب ویتامین ب۱ ۳۰۰ و منیزیوم مگنیفورت بخر از داروخانه بخور ویتامینای بدنت کمه ...من به روانپزشک مراجعه کردم و دوساله دارم دارو میخورم قرصهای اعصاب هم خوب نیست برو طب سنتی

ببین انقدر بد شاید دو سه ماهه ولی علائم اینطوری شاید چند سال ولی موندگار نبوده و هعی فکر کردم رفع شد ...

احتمالا بخاطر هورمون ها و ویتامین هاست.

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامش نیست🍃