ببین ۱۰۰تا بسم الله بگو،بعد ۱۰ یا االله بعد نیتت من معجزه دیدم
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
میخوام از زنده بودن لذت ببرم رسالت من اینه،با سختیا میجنگم چون رسالت من اینه،من اومدم زندگی کنم نه بردگی من برده ی پول و خوراک و اموالم نیستم من میخوام با حداقل داشته هام شاد باشم و اگر روزی مادر شدم یاد بچم بدم از زنده بودن شاد باشه درست مثل یه فیلیپینی🔴🔴🔴دختر نازم مرسی منو لایق دونستی و فرزندم شدی 🔴🔴🔴
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قربونت برم خدا از دلت بشنوه ارزوم چیزی جز این نیست الهی که به همه ی خواسته هات برسی
حس و حالتو کاملا درک میکنم منم این ماه منتظرم از ته دل دعا میکنم این ماه ازمایش بتای مثبتتو ببینی و ۹ ماه دیگه به سلامتی بغلش کنی
انشالله ک مـثبته اگه هنوزم وقت داری تا بری حتما برو صبیه پاچه گوسفندی بگیر بخور بعد انتقال سه روز اپل اناناس بخور بیشتر نه لوبید سبزو اب و نشاسته ام تا چند روز بخور ب لانه گزینی کمک میکنه چند روز اولم اصلا حموم نرو بعدم ث رفتی بیشتر ۵دقیقه نشه اینا تجریه ها منه ایشالله ک براتون مفید باشه