2777
2789
عنوان

لجبازی وبدخلقی دختردوسال ونیمم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم همسن بچه شماست،هرچی که دلیل لجبازیشه از جلو چشاش برمیدارم،اگه چیزیو خواست و واسش ضرری نداشت ...

خیلی سخته همش باید توخونه باشم و هرچی گفت انجام بدم اگه کاری که بخواد انجام ندم گریه میکنه در حد کبودشدن دلم نمیاد ولش کنم تا باگریه خودشو هلاک کنه البته اینم بگم بیرون رفتن و پارک و خوراکی حالشو خوب میکنه 

دختر منم نمیشه بهش چیزی بگی ،دوسال نیمشه خیلی گریه می‌کنه اعصابم نمیکشه اینقدر گریه میکنه

با مادرم خیلی بده اصلا مامانم نمیتونه بهش نزدیک بشه قیامت میکنه با باباشم بعضی وقتا اینجوری میکنی مثلا میگه اینجا نشین برو یا حرف نزن یا نخند با هرچیزی مثه اینا ..... کلافم کرده آخه بچه دوساله چه به این حرفا و کارا 😒😒😒😒

خیلی سخته همش باید توخونه باشم و هرچی گفت انجام بدم اگه کاری که بخواد انجام ندم گریه میکنه در حد کبو ...

درکت میکنم،منم همچین شرایطی دارم،تاجایی که ممکنه اجازه نده کار به گریه بکشه چون اونموقع بچت میفهمه با گریه میتونه شماهارو راضی کنه

من هرروز غروب پارکم،جوریکه شبا خسته تر از دخترم میوفتم رو تخت

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
درکت میکنم،منم همچین شرایطی دارم،تاجایی که ممکنه اجازه نده کار به گریه بکشه چون اونموقع بچت میفهمه ب ...

خونه بابام میبرم میگن چرا بچت اینجوریه ببرش پیش دعانویس ودعاش کن 

با مادرم خیلی بده اصلا مامانم نمیتونه بهش نزدیک بشه قیامت میکنه با باباشم بعضی وقتا اینجوری میکنی مث ...

فک کنم داره شخصیتشون شکل میگیره ،منتها بد شکل میگیره 😂،منم عاجزم بخدا بعضی وقتا اینقدر خسته میشم میخام فرار کنم 

ول کن این حرفارو..لجبازی بچه تو این سن طبیعیه،تو همین تاپیک ببین دونفر اومدن گفتن بچشون تو این سن لجبازی و گریه دارن

من از وقتی دخترمو پارک و خانه بازی میبرم خیلی بهتر شده،بذار بره تو جمع همسن هاش

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
فک کنم داره شخصیتشون شکل میگیره ،منتها بد شکل میگیره 😂،منم عاجزم بخدا بعضی وقتا اینقدر خسته میشم می ...

همش میگم بچم روانی نشه ناراحتی اعصاب نگیره چش شده چرا اینجوری میکنه 🤔😬خودمم خل شدم والا

دعانویس🙄

ببین اگ قبلا خوب بوده و چند روزه اینطوره.بشین فکر کن ببین طی این چند روز چه اتفاقی افتاده شاید یه فیلمی دیده ک بهش استرس داده یا کتابی خوندی یا بلاخره ی چیزی ک بنظر خودت مهم نیست ولی بچه درگیرش شده

ولی اگ همیشگی بوده با مشاور کودک صحبت کن. یه راهکارهای ساده بهت میگن ک واقعا تاثیرگذاره

دعانویس🙄 ببین اگ قبلا خوب بوده و چند روزه اینطوره.بشین فکر کن ببین طی این چند روز چه اتفاقی افت ...

نه چندوقته اینجوری شده قبلش فقط لجبازی میکرد .چندوقت هم بود بخاطر مشکلات مالی و خانوادگی خیلی باهمسرم بحث ودعوا داشتیم خودم فک میکنم بخاطرهمین عوض شده