2777
2789
وایییی فقط اونی ک تاپیک زده یه هفته با طرف اشنا شده اونم گفته بیا خونمون اینم میپرسه برم بهم گف دست ...

حقیقتا هنوز عادت نکردم و مغزم سوراخ میشه از یه تاپینگایی

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطره بینی بزن اگه دارین  یا با انگشت اشاره یخورده اون طرف سوراخ ک میتونی نفس بگشی و چند ثانیه ...

مرسی جان

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
من چون نمازم قضا میشه بیدارم بخونم بخوابم  فیلم کلبه وحشت هم گذاشتم اولشه تاااازه

بابا نتترررررس شجاااااع ایولا 

من نمیتونم تاحالا هیییچ فیلم ترسناکی ندیدم یبار تیزر راهبه رو دیدم ریدم ب خودم 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
جایی که جهل جولان میده طبیعیه که هزار اتفاق بد ناخواسته ازش بزنه

یک درصد ب عواقب کار فک نمیکنن بخدا منم از سطح ذهنیتش 

هنگیدم بعد تو تاپیک گفته پسرا بیاین نظر اونارومیخاستع بدونه 

با ملت حرف میزنم تا شاید از جهت خودم یه تغییری در افکار زنگ زده مردم ایجاد کنم

این‌نظر شماست 

نوع دیدگاه هر فرد به زندگی متفاوته 

ملاک های که ممکنه واسه شما به نظر زنگ زده بیاد کل اعتقادات یک فرده 

پس نمیشه گفت یک چیز خوب یا بد مطلق هست 

نه نظر اونا قطعا زنگ زدست نه نظر شما قطعا درست 

🌺
بابا نتترررررس شجاااااع ایولا  من نمیتونم تاحالا هیییچ فیلم ترسناکی ندیدم یبار تیزر راهبه رو د ...

ببین یه فیلمهایی دارم 

بالای سیصدتا شاید 

از قدیییم 

انبار رفتم اوردم 

یعنی بذارم بفروشم 😭🤣🤣😫

مال خیلی سال پیش 

ایرانیها مختارنامه و خونه مادربزرگه و قهوه تلخ و ...

خارجی فقط ترسناک 

همه نوستالژی قدیمی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ببین یه فیلمهایی دارم  بالای سیصدتا شاید  از قدیییم  انبار رفتم اوردم  یعنی ...

متاهلی شمااا 

یا مجردی وداری اینارو تنهایی میبینی 

وافعا نمیترسی خدایی عجب دل وجراتی 

متاهلی شمااا  یا مجردی وداری اینارو تنهایی میبینی  وافعا نمیترسی خدایی عجب دل وجراتی&nbs ...

متاهل م 

ولی جداییم از شوهرم 

هر کدوم اتاق جدا 

بازیگرن فیلم هست دیگه ترس اره میاد و میره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

چرا جدا ای بابا 

دیگه سر موضوعاتی توافق کردیم دو سال میشه از بارداریم تا الان 

چی بگم شکر 

این‌نظر شماست  نوع دیدگاه هر فرد به زندگی متفاوته  ملاک های که ممکنه واسه شما به نظر زنگ ...

حرف شما درست هست و زندگی متغیرای زیادی داره و نمیشه گفت همیشه ارزش ها ثابت ان ولی مبارزه با جهل و آزار ندادن مردمی که کوچیک ترین خطری نه برای مردم نه طبیعت و نه حتی خودشون دارن قطعا یه ارزشیه که هیچوقت عوض نمیشه و یا البته قاضی نبودن وقتی شما کل قضیه رو نمیدونی یا توی همین سایت مثال میزنم گذاشتن عکس بنده خدایی که اصلا روحشم نمیدونه عکسش اینجا گذاشته شده و چه بسا این شخص راضی هم نباشه حتی دل شکستن بازم از شخصی که به اصطلاح دوستانی که اخیرا باهاشون صحبت میکردم حال نمیکردیم با این شخص و حتی گیر دادن و دل شکستن از افراد که به خاطر عیوبی که خواست خدا بوده.اینا ابتدایی ترین چیزایین که خیلی من با مردم سر و کله میزنم

اجرتون با مولا علی🌹

اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....