ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بابا نتترررررس شجاااااع ایولا من نمیتونم تاحالا هیییچ فیلم ترسناکی ندیدم یبار تیزر راهبه رو د ...
ببین یه فیلمهایی دارم
بالای سیصدتا شاید
از قدیییم
انبار رفتم اوردم
یعنی بذارم بفروشم 😭🤣🤣😫
مال خیلی سال پیش
ایرانیها مختارنامه و خونه مادربزرگه و قهوه تلخ و ...
خارجی فقط ترسناک
همه نوستالژی قدیمی
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1
دیگه سر موضوعاتی توافق کردیم دو سال میشه از بارداریم تا الان
چی بگم شکر
ایننظر شماست نوع دیدگاه هر فرد به زندگی متفاوته ملاک های که ممکنه واسه شما به نظر زنگ ...
حرف شما درست هست و زندگی متغیرای زیادی داره و نمیشه گفت همیشه ارزش ها ثابت ان ولی مبارزه با جهل و آزار ندادن مردمی که کوچیک ترین خطری نه برای مردم نه طبیعت و نه حتی خودشون دارن قطعا یه ارزشیه که هیچوقت عوض نمیشه و یا البته قاضی نبودن وقتی شما کل قضیه رو نمیدونی یا توی همین سایت مثال میزنم گذاشتن عکس بنده خدایی که اصلا روحشم نمیدونه عکسش اینجا گذاشته شده و چه بسا این شخص راضی هم نباشه حتی دل شکستن بازم از شخصی که به اصطلاح دوستانی که اخیرا باهاشون صحبت میکردم حال نمیکردیم با این شخص و حتی گیر دادن و دل شکستن از افراد که به خاطر عیوبی که خواست خدا بوده.اینا ابتدایی ترین چیزایین که خیلی من با مردم سر و کله میزنم
اجرتون با مولا علی🌹
اگر در اصل، دین حُبّ است و حُبّ در اصل دین، بی شک به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است....