2777
2789
عنوان

میخای بدونی طلسم شدی یا نه؟! (اعتقاد نداری نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 191 پست
اميدوارم شوهرتون اصلاح بشه، واقعا ناراحت شدم، به هر حال اينجا نيومدم كه مسبب ناراحتي شما بشم . من فق ...

ممنونم

ولی جواب سوالموندادین 😊

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كدوم سوال؟

همون که من گفتم کسی که خیانت می‌کنه بایدازش طلاق گرفت پست بالایی روبخونیدمتوجه میشید

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
همون که من گفتم کسی که خیانت می‌کنه بایدازش طلاق گرفت پست بالایی روبخونیدمتوجه میشید

من مجردم همسر ندارم، 

بايد اطمينان كامل داشته باشيد كه طرف داره خيانت ميكنه ( خيانت جنسي) بايد با چشم خودت ببيني نه با حدث وگمان 

كي گفته خيانت براي ما مهم نيست!!

من سعي ميكنم از همه جوانب از جانم براي خانوادم مايه بذارم تا جايي كه ميتونم احترام خانمم وخانوادشو نگه دارم و نيازشونو برطرف كنم، اگر موفق شدم اينكارو كنم وشاهد خيانت باشم آنوقت نميبخشم اما اگر توان آن را داشته باشم و كوتاهي كنم، بايد توقع خيانت داشته باشم چون سر منشاء آن فاجعه من هستم 

وهيج وقت خيانت شوهر  دليلي براي خيانت همسر نخواهد بود وبلعكس

وشاهديم خواهراني با وجود تمام مشكلات وكاستي ها اعم از خيانت واعتياد همچنان مادرانه ايستادن وصبر وپاكدامني كردن وبنيان خانواده رو حفظ كردن 

[كاربر آقا]  أن مر يومك مثقلاً لا تبتئس* فغداً بإذن الله يومك أجملُ
من مجردم همسر ندارم،   بايد اطمينان كامل داشته باشيد كه طرف داره خيانت ميكنه ( خيانت جنسي ...

تواون پستی که من به اون خانم گفتم طلاق بگیر همسرش بهش خیانت می‌کنه میتونی تاپیک هاش وبخونید به هرحال خیانت فقط ازنظر من فقط ج نیست حتی اگه توذهنت هم به خیانت فکرکنی خیانت محسوب میشه البته من بنظرتون احترام می‌زارم و اینکه اونی که خیانت می‌کنه بنظرمن خیلیاش به خاطر بی توجهی ازطرف همسرنیست متاسفانه الان تنوع طلبی زیادشده وبنظرمن به ذات طرف برمیگرده کسی که ذاتش خراب باشه مطمئنا خیانت می‌کنه بنظرمن چه مردو چه زن وقتی کمبودی داره باید طلاق روانتخاب کنندنه خیانت رو

تواون پستی که من به اون خانم گفتم طلاق بگیر همسرش بهش خیانت می‌کنه میتونی تاپیک هاش وبخونید به هرحال ...

هميشه طلاق آخرين مرحلست منم به نظرتون احترام ميذارم به هر حال ديدگاها متفاوته

هميشه طلاق آخرين مرحلست منم به نظرتون احترام ميذارم به هر حال ديدگاها متفاوته

به هرحال به بحث ادامه نمیدم موفق باشید

تواون پستی که من به اون خانم گفتم طلاق بگیر همسرش بهش خیانت می‌کنه میتونی تاپیک هاش وبخونید به هرحال ...

ههه اما با اون حبه قندو وتيكه آهنه اصلا موافق نيستم اميدوارم ديگر براي كسي تجويزش نكنيد 

ههه اما با اون حبه قندو وتيكه آهنه اصلا موافق نيستم اميدوارم ديگر براي كسي تجويزش نكنيد 

خب ضررش چیه نه دعاهست نه طلسم

خرافاته صحت نداره 

به هرحال ضرری هم نداره والامن خودم هم تاحالاانجام ندادم ولی شنیدم 

به هرحال ضرری هم نداره والامن خودم هم تاحالاانجام ندادم ولی شنیدم 

خستتون كردم خيلي ريپلي كردم، وقتي منفعت نداشته باشه انجام دادنش ضرره 

بيشتر از اين مزاحمتون نميشم، بابت تگ كردن ني ني يار هم از شما عذر ميخوام مجبور شدم چون به دلايلي نياز بود تگشون كنم 

أسأل الله العظيم أن يصلح لك زوجك ويرزقك ذرية صالحة

خستتون كردم خيلي ريپلي كردم، وقتي منفعت نداشته باشه انجام دادنش ضرره  بيشتر از اين مزاحمتون ...

خواهش میکنم به هرحال اگه منم تندروی کردم حلال کنید فقط یه سوال شغل وتحصیلاتتون البته اگه فضولی نباشه چی هستش