2777
2789
عنوان

میخای بدونی طلسم شدی یا نه؟! (اعتقاد نداری نیا

| مشاهده متن کامل بحث + 5252 بازدید | 191 پست
بله حق با شماست من معلومه توچه خانواده ای بزرگ شدم مادرم من وباوضوشیرداده ولی شمامعلومه توخانواده ای ...

مگه اسمم رو حبه قند نوشتين كه به شما درخواست دوستي بدم؟

حالا من واسه شما درخواست دوستي ارسال كردم؟

فقط ميگم خدا بداد شوهرتون برسه با اين منتطقتون!!

[كاربر آقا]  أن مر يومك مثقلاً لا تبتئس* فغداً بإذن الله يومك أجملُ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواندن قران بر آب يا روغن زيتون يك نوع رقية شرعيست ومانعي ندارد وبهتر است بعد اتمام هر سوره در آب بد ...

هر کسی میدونه قرآن انرژی بالایی داره هر کسی جن زده باشه موقع شنیدن قرآن و اذان حالش بد میشه 

این به این معنی نبستش که قرآن و کلام خداوند نعوذبالله مورد داره !!!

آهان اگه درست خونده باشید همسراین خانوم بهش خیانت می‌کنه وشماپیشنهادمشاورمیدید اگه این خانم فردادچار ...

اميدوارم شوهرتون اصلاح بشه، واقعا ناراحت شدم، به هر حال اينجا نيومدم كه مسبب ناراحتي شما بشم . من فقط در تايپك هاي دعانويسي،طلسم، جن، فعاليت دارم و به هيچ احد الناسي تا به حال درخواست دوستي ندادم ضمناً  اين سايت عموميه وخيلي از آقايون بدون اشتراك به آن دسترسي دارن 

هر کسی میدونه قرآن انرژی بالایی داره هر کسی جن زده باشه موقع شنیدن قرآن و اذان حالش بد میشه  ا ...

قران همون كلام خداست خانم قران وكلام خدا يعني چه!! 

قران موردي نداره حرفتون مورد داره

ضمناً دليل نميشه هر كي موقع شنيدن قران حالش بد بشه جنزده باشه

شايد شما فقط از جايي شنيديد اما خودم سالهاست اينها رو خيلي از بيماران تجربه كردم

بيمار روان پريش اگر معتقد باشد با صداي قران يا اذان قرار اتفاقي بيفتد حتى اگر جنزده نباشد به محض شنيدن قران عكس العمل نشون ميده 

منكر عظمت وبركت قران نيستيم من چند سال بر بيماران رقية شرعي ميخوانم والله متعال را گواه ميذارم با توجه به تجربه اي كه با بيماران داشتم به اين نتيجه رسيدم كه 95٪ بيماران جنزده نبودن ومشكل روان پريشي دارن خيلي كم پيش مياد طرف جنزده باشه 

جدی میگی؟  بعد که خوردی حالت تغییر نکرد؟؟ روزی یکی دوبار انجام بده ببین بازم اینجوری میشی؟&nb ...

اسی میشه این دعا ها رو ادم در حالی عادت ماهانه هست بخونه؟

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 
قران همون كلام خداست خانم قران وكلام خدا يعني چه!!  قران موردي نداره حرفتون مورد داره ضمناً د ...

شما کلا گارد میگیرین 

کلام خدا چیه ؟ قرانه دیگه!  

شما فقط خودتونو قبول دارید به همین خاطر بحث بی نتیجه‌س.

در پناه خدا .

نه اصلا قرآن داری میخونی..

انجام دادی؟هرچی شد ریپم کن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

این کارو کن ببین چی میشه، بدنتونم سنگینه و درد داره ؟  خصوصا ناحیه پشت سر کتف؟

عزیزم من یه خانمی یه جا گفته برای من حرز گرفته و دعای بد گرفته.....الحمدلله زندگیم خوبه اما از وقتی فهمیدم ناراحتم و همش میترسم بالاخره اثر کنه. پشت کتفم گاهی بی دلیل درد میگیره،گاهی ناراحتم شدید بدون ولیل...گاهی حس هایی دارم پر از ناامیدی که اصلا دلیل نداره،بنظرتون اینا یعنی واقعا دعا گرفتن؟ برام؟

منم چند وقته یهوعرق سرد میکنم تپش قلب میگیرم عصبی میشم طول روزدوسه با اینجوری میشم اکو ونوارقلب دادم ...

وای منم .اقواممون با دعا نویس رفت و امد دارن .میترسم برتی منم گرفته باشن.همش بد بیاری میارم

شما کلا گارد میگیرین  کلام خدا چیه ؟ قرانه دیگه!   شما فقط خودتونو قبول دارید به همین خا ...

بحثي با شما ندارم فقط خزعبلات نشر ندهيد

مگه اسمم رو حبه قند نوشتين كه به شما درخواست دوستي بدم؟ حالا من واسه شما درخواست دوستي ارسال كردم؟ ...

😐😐😐

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭