2777
2789

من امروز،پدربزرگم به رحمت خدا رفت خیلی حالم بد و .....

قبلا که مادربزرگم فوت کرده بود به خواهرشوهرم درد و دل میکردم  که خیلی،از،کسایی بهم تسلیت نگفتن دلخورم و ناراحتم 

با علم به اینکه میدونه  چقدر دلم میشکنه ناراحت میشم اصلا بهم تسلیت نگفت زنگ نزد

فهمیدم تا الان خیلی،کارارو  از،قصد انجام داده تا ناراحتر بشم.کسی به عزادار رحم نکنه و دنبال حرص دراوردن باشه واقعا پسته.بنظرتون چه رفتاری داشته باشم بعدا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهم ثابت شده با هرکس مثل خودش رفتار کنم هم اون ادب میشه هم برا خودم بهتره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
پست نیست درک خاصی نداره از فوت شدن کسی ادما نسبت به رنجی که میکشن خودشونو میذارن جای بقیه تاح ...

اخه میدونه و بهش گفتم قبلا که چقد دلم میشکنه ازینکار

چرا اونم عزیز از،دست داده قبلا

وااااای چقدر متنفرم از همچین آدماییییی

منم مامانم به تنگ اومد امروز از دست یکی از عمه هام 

من پدربزرگم یک ماهه دیگه سی سی یوعه 

مادربزرگم یه شهری که ۱ ساعت فاصله داره بستریه 

بعد بابای من شهر غریب مدرس دانشگاست  و شغل دیگه داره کارشو ول کرده دنبال کارای اوناست 

یه عمه دارم مادربزرگم و بدبخت کرد هر روز مبومد خونش خبر می‌برد و می‌آورد و بدبختباش برای مادربزرگم بود 

الان که حالشون بده توی این یک ماه سر نزده به پدر مادرش 

بابام گفت بچه پدرم نیستم اگر بذارم بابام یا مامانم چیزیش بشه توی مراسمشون راهش بدم 

بهونه اش این بود که شوهرم اخلاقش بده نمی‌ذاره از خونه بیام بیرون اگر بیام دعوا میشه!😐⁦👌🏻⁩

منم دیروز عصر پشت ماشین بودم داشتم یهو عممو توی بازار دیدم ترمز کردم گفتم شوهرت خوب اجازه میده بیای بازار ول بگردی ولی اجازه نمیده بری سر به بابا و مامانت بزنی بی شرف و گازشو گرفتم رفتم

مردم چقدر میتونن بی شرف باشن و بی رحم 

خدا رحمتشون کنه اسی🖤

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
خیلی توقعت بالاست از بقیه. اینجوری مریض میشی از حرص و جوش خوردن مدام 

فک میکنم به اینکه ینفر خوشحاله از،ناراحتیه من  خیلی،ناراحت میشم غصه میخورم  میگم انقد براش گاهی،خواهری،کردم  الان تو مصیبت من عین خیالش نیس به یه ورشه