سلام من پلی کیستیکم دکترم محرک داده که بعدش آی یو آی کنه، با آمپول آزادسازی تخمک که میزنن و آزاد میشه بعد تزریق اسپرم به واژن میکنن اینطوری احتمال پسردارشدن میره بالا؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اونروزی که میری آزمایشگاه شوهرت نمونه میده ازت میپرسه که میخوای تعیین جنسیت کنی یا نه اگه پسر ...
اره اونو که میدونم ولی درصد موفقیتش ۷۰ تا ۸۰ درصده، پنج ملیون هم هزینشه، شما به جای من بودین تو خوابت میدیدی و احتمال میدادی پسر میشه بازم تعیین جنسیت با ای یو آی میکردی؟؟
میتونی بگی برات تعیین جنسیت کنن.البته احتمالش ۵۰ درصد مثل رابطه س.چون امکان داره هم ایکس هم ایگرگ داخل اسپرم بمونن.iui بیشتر بدرد کسی میخوره که همسرش اسپرم ضعیفی داره
سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم