2777
2789
عنوان

بارداری با iui

618 بازدید | 24 پست

سلام من پلی کیستیکم دکترم محرک داده که بعدش آی یو آی کنه، با آمپول آزادسازی تخمک که میزنن و آزاد میشه بعد تزریق اسپرم به واژن میکنن اینطوری احتمال پسردارشدن میره بالا؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ ربطی داره ب پسر شدن

بخاطر اینکه میگن تخمک آزاد شده باشه در روش طبیعی و رابطه داشته باشی پسردار میشی،تاکید میکنن شب تخمک گذاری رابطه داشته باشین. گفتم شاید ربط داشته باشه

اونروزی که میری آزمایشگاه شوهرت نمونه میده ازت میپرسه که میخوای تعیین جنسیت کنی یا نه  اگه پسر ...

اره اونو که میدونم ولی درصد موفقیتش ۷۰ تا ۸۰ درصده، پنج ملیون هم هزینشه، شما به جای من بودین تو خوابت میدیدی و احتمال میدادی پسر میشه بازم تعیین جنسیت با ای یو آی میکردی؟؟

بخاطر اینکه میگن تخمک آزاد شده باشه در روش طبیعی و رابطه داشته باشی پسردار میشی،تاکید میکنن شب تخمک ...

ن ربط نداره به ازاد شدن تخمک چون تو دو تا جنسیت ازاد میشه بخاطر تزریق آمپول اون تعیین جنسیت جریانش جداست تو آزمایشگاه ایناس

اره اونو که میدونم ولی درصد موفقیتش ۷۰ تا ۸۰ درصده، پنج ملیون هم هزینشه، شما به جای من بودین تو خواب ...

من برام فرقی نمیکنه پسر و دختر فقط میخوام باردار شم 

برای همین هربار که iui کردم گفته میخوای تعیین جنسیت کنی گفتم نه

میتونی بگی برات تعیین جنسیت کنن.البته احتمالش ۵۰ درصد مثل رابطه س.چون امکان داره هم ایکس هم ایگرگ داخل اسپرم بمونن.iui بیشتر بدرد کسی میخوره که همسرش اسپرم ضعیفی داره 

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
داروی محرک هم میداد مثل لتروزل و ال پی؟ اونا بعدا کیست نمیاره؟آدم نمیدونه چیکار کنه هی میترسونن

داردیبهشت محرک قوی استفاده میکنم هربار

قرص لتروزول و کلومیفن و ۱۰ تا آمپول که اسمش یادم نیس و چندتا داروی تقویتی

بعدش شکمم ورم میکنه و نمیتونم از جام تکون بخورم چند روز 

البته نترسیا برا بعضا اینجوریه

ایشالا برا شما خوب جواب میده و همین دفعه باردار میشی