2777
2789
عنوان

بالاخره بعداز 7 ماه شوهرم درخواست طلاق داده!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 24 پست
درک میکنم . بابای منم پارانوییدی هست . الان چند ساله ندیدمش آرامشم بیشتر شده .  این آدما رو وا ...

شمابگو‌چه طوری بودن

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمابگو‌چه طوری بودن

بدبین بود . هر حرفی میزدم میگفت یکی بهت یاد داده اینا رو بگی . 

فکر میکرد هر کی که باهاش معاشرت میکنم هرزه هست . 

بیرون از خونه فکر میکرد همه فقط به هیکل من توجه میکنن . هر وقت میخواستم برم‌بیرون باید کامل من رو برانداز میکرد که چیزی از بدنم جلب توجه نکنه . 

اینجور آدما فقط باید بمیرن تا بقیه از دستشون راحت بشن 

دوستان ببخشید  الان ان شدم.الان جوابتونو میدم. پارانویید یه نوع بیماری واختلال رفتاریه..به زمین وزمان بد بینه.حس میکنه عالم وادم دشمنشن وکمر به نابودیش بستن.معمولا منزوی هستن وازجمع فراری.اهل معاشرت نیستن..تهمت ناموسی بهم میزد.میگفت باید دست روقران بزاری که عاشق برادرم نیستی،قسم بخور امشب که سرکار بودم کسی رو نیوردی خونه!!دست روقران بذار از پشت رابطه نداشتی!!اهنگ گوش میدادم گوشیمو میگرفت میگفت یاد عشق قدیمیت افتادی..میگفت نباید اینترنت وفضای مجازی داشته باشی.میگفت حق نداری رانندگی کنی.با دوستات نباید بگردی اونا حسودن یادت میدن ازم طلاق بگیری..میرفت سرکار اکثرا درو قفل میکرد مگر اینکه کار ضروری داشته باشم،هرکس توی جمع میخندید میگفت منو مسخره کرده..8 سال عروسی نرفتم.عزا نرفتم.مهمون نیومد خونم ومهمونی نرفتم بجز پدرومادرم. از سرکار هر نیم ساعت زنگ میزد چکم میکرد..ماهی یک بار پرینت تلفنمو میگرفت.6 ماه یکبار بدون اطلاع برام سیمکارت جدید میگرفت ..به تک تک مخاطبام زنگ میزد بفهمه زنن یا مرد وهزارن مورد دیگه

دوستان ببخشید  الان ان شدم.الان جوابتونو میدم. پارانویید یه نوع بیماری واختلال رفتاریه..به زمین ...

خدا به فریادت برسه

با اینهمه اگر عمری باقی بود طوری از کنار این زندگی میگذرم که نه زانوی آهوی بی جفت بلرزد و نه این دل ناماندگار بی درمان!
بدبین بود . هر حرفی میزدم میگفت یکی بهت یاد داده اینا رو بگی . فکر میکرد هر کی که باهاش معاشرت میکنم ...

🥲🥲🥲فکرمیکردم شوهرم نسبت به بقیه اینطوریه عادیه 

کامنت تو خوندم فهمیدم عادی نیست

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🫀😍دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است🙂🤞🏻کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...