2777
2789
عنوان

دوستم میگه بیشتر خرج کن

497 بازدید | 14 پست

من امسال دانشجو شدم و با یکی از بچها تازه دوست شدم. من نصف خرجمو خودم میدم و روم نمیشه زیاد از خانواده پول بگیرم و میخام کم کم مستقل شم و قناعت میکنم چون تابستون هم میخام یه مدرک بگیرم ده ملیون لازم دارم و باید پولامو سیو کنم 

اما دوستم خیلی ولخرجه و این مدت نوبتی خوراکی میخریدیم میریم بیرون همش میخاد خوراکی بخره یا چیزای گرون میخره و منو هم مجبور میکنه همراهیش کنم. امروز هنوز تنقلاتمون رو نخورده بودیم گفت بریم کباب بخوریم گفتم من نمیخام دیگه خرج کنم میرم خوابگاه یه چیزی درست میکنم میخورم گفت انقد خسیس نباش و فلان. 

دلم نمیخاد کسی اینطوری بهم بگه از طرفی دوست خوبیه و دلم نمیخاد باهاش کات کنم. بنظرتون چکار کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد بگیرین به شرایط هم احترام بزارین دو نفر با سلایق متفاود میتونن بهترین دوست باشن,, به دوستت توضیح بده واسه دولم برنامه ریزی کردم اگه بیشتر از اون خرج کنم نمیتونم  برنامه های مد نظرم عملی کنم

همینو گفتم که گفت خسیس نباش

بگو فرق هست بین خساست و فکر آینده بودن من دارم تمرین مستقل بودن رو می‌کنم و از تصمیم و زندگیم کاملا راضی هستم و لذت می‌برم

ترجیح می‌دهم با پول هام کارای که واقعا دوستشون دارم بکنم و براشون تلاش کنمم نه این که بخوام خرج.های الکی بکنم تفریح به جای خودش و پس اندازم به جای خودش نه افراط نه تفریط نظر بقیه هم محترم هست ولی این تصمیم من هست و مصمم هستیم

تامامم

همینو گفتم که گفت خسیس نباش

همه ک عین تو پولدار نیستن بگو من خرج اینده فردا مو میکنم تو اگ میخوای برو بخور کباب ولی من ادم خسیس نیستم باید ب فکر اینده بعد باشم حرف حق زو میزنم بهم‌نگو خسیس همین خودتو‌زیاد درگیر اینجور حرف های مفت نکن  بای

بگو من نمیخوام الکی ولخرجی کنم تو موقعیتی که واقعا لازم دارم پولامو پس انداز کنم 

یا علی نام تو بردم نه غمی ماند نه هّمی بابی انت و امّی •گوییا هیچ نه همی به دلم بوده نه غّمی بابی انت و امّی