2777
2789
عنوان

مدرسه

119 بازدید | 7 پست

سلام دوستان میشه ی راهنمایی کنید

من پارسال کلاس نهم بودم بعد درسمو ول کردم گفتم دیگه نمیخونم ولی بعد چند ماه پشیمون شدم رفتم ادامه بدم گفتن باید بری بزرگسالان نهمو تموم کنی 

الان از فردا امتحاناتم شروع میشن

ولی هیچی بلدنیستم بنظرتون اگ امتحانارو خوب ندیم قبولمون نمیکنن چون تو بزرگسالانیم 

اخه 10 نمره کلاسیو ک خودشون میدن فک کنم بعد واسه امتحانا میگم من چون سنم زیر هجده باید از سال دیگه برم روزانه درس بخونم میترسم قبول نشم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب شروع کن به درس خون . توی اینترنت سوالات مهم هر فصل کتاب رو سرچ کن پی دی افش رو دان کن فقط همونا ر ...

اصن همش تصمیم میگیرم ک برم بخونم فرجه هم نزاشتن من باید تو ی روز کل کتابو حفظ کنم ولی هرکاری میکنم اصن دل و دماغ خوندن ندارم

اصن همش تصمیم میگیرم ک برم بخونم فرجه هم نزاشتن من باید تو ی روز کل کتابو حفظ کنم ولی هرکاری میکنم ا ...

خب خودت باید بخوای. خودت باید ببینی هدفت از این همه خوندن چیه؟باید با خودت کنار بیای اول

خرمالو خشکه هانیانگم
خب خودت باید بخوای. خودت باید ببینی هدفت از این همه خوندن چیه؟باید با خودت کنار بیای اول

خودم ک اصن وضعیتم افتضاحه از بس تو خونمون همیشه دعوا و بابام اذیت میکنه ک حوصله هیچ کاریو ندارم و بشدت عصبی شدم هرچیم میخام تمرکز کنم نمیتونم

خودم ک اصن وضعیتم افتضاحه از بس تو خونمون همیشه دعوا و بابام اذیت میکنه ک حوصله هیچ کاریو ندارم و بش ...

میفهمم واقعا.هروقت اینطوری میشه سعی کن با یه چیزی حواستو پرت کنی‌. شاید همین درس و کتاب بتونه توی اینده شرایطت رو بهتر کنه. حداقل به بهانه ی دانشگاه و گار و درس بتونی ازش دور بشی. به این چیزا فکر کن و سعی کن بخونی

خرمالو خشکه هانیانگم