2777
2789
عنوان

کاشت ناخن یا رنگ مو

101 بازدید | 5 پست

میخوام برم یکی از اینا رو یاد بگیرم کدوم بهتره

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...
رنگ کاشت ناخن دیگه اشباع شده

رنگ بهتره یعنی

تـوقع فـهـم و شـعـورازبـعـضـیا مــثــل اینـــه کـــه پــرتغال بـــرداری دعــاکــنــی تـــوش مــوز باشــه...  همینقدر غیر ممکن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صدددددددد در صد کاشت ناخن البته اگه حوصله جزیات نداری نرو ولی رنگ اینطوری نیست رنگ فقط مراقبت میخواد نسوزونی همین و رنگ دلخواه دربیاری ولی من که وسایل کاشت ناخن خریدم و قصد اموزشش و دارم چون از کودکی عاشق لاک و ناخن و اینا بودم برام عشقیه و جزیئات اذیتم نمیکنه

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

صدددددددد در صد کاشت ناخن البته اگه حوصله جزیات نداری نرو ولی رنگ اینطوری نیست رنگ فقط مراقبت میخواد ...

یعنی کاشت ناخن سختره درسته